Mutasd

>> Esemény2008-09-01

Kedves Kollégámmal sokat beszélgettünk, hogy kellene egy képsorozatot készíteni az Alfácskámról- korábbi munkáit látva. És megszületett.....

Tessék gyönyörködni, képeken mail cím megtalálható, eseményeket, esküvő, sima fotózás, bármit vállal. Nagyon profi a srác. Garancia lentebb:-)) Közös kedvencünk az első kép, de kiemelt figyelmet érdemel az utolsó kettő is:-)).
mailcím: venomphoto@gmail.com

 
>> Tuning és extra2008-04-07

Végre elérkezett, meglettek az új pacskerek és felnik

 
>> Egyéb2007-06-19

16-06-07. Első felvonás, reggel 8kor gyülekeztünk és indultunk Bárra paintballazni. Nagyon ultra volt. Első lövés headshot!(én kaptam).
Pár kép, lessétek meg.

 
>> Tuning és extra2007-06-19

Seriff javaslatára és Punisher közreműködésével bekerült a direct légszürő az drágaságba.
Kicsit meggyült a régi szűrő kiszedésével a bajunk, de megoldottuk tesával.
Beszereltük, elindítottuk, hmmm morcos, de semmi extra. Aztán tartottunk egy menet próbát:-)))) Fel Szálkára(szekszárdiak ismerik). Tesa vezetett 1,2,3,4,5 50 nel megyünk az utcákba. Kiérünk a főútra. Padló 1, 2, 3. Azta büdös qva fa..aba mi ez:--))))))), beszarás ezt a hangot te Atya ÚR Isten. Aznap este negyed tank benyát elfröcsköltem:)).
Köszi mindkettőtöknek, egy cseppet sem bántam meg.

>> Autóápolás2007-06-03

Hétvégén a sikerült levakarnom a két hetes koszt. Szép csini lett, közbe jó apám készítette a kitűnő halászlét.
És miután befejeztem az autóápolást kívül- belül, 10 percre rá leszakadt az ég:-)) az élet szép, de legalább a halászlé finom volt.

 
>> Tuning és extra2007-05-23

Köszönjük a rendezőknek ezt a csodás kis szombatot. Szép helyeken autókáztunk, jó volt a szervezés, bár volt némi félreérthető feladat, de majd a rutin.
Sajna a navim otthon hagyta a mega-fényképezőjét és a szép képek lemaradnak.
Illetve sajna a baranyás maticka sem készült el, de köszönjük Szaszának a mecsekaljai igen.

 
>> Tuning és extra2007-05-23

Jelenleg ami felni fent van kb 3 éve vannak fent. Szép szép, de tök jó tisztítani:) a sok kis kör miatt.

Yokok később kerültek fel. Istenkirályság . Fantörpikus úttartást biztósít. Abaliget felől hazafelé "benéztem" a Mecsekben egy kanyart, fák meg se szólalt, sőt ívből se vesztettem. Sokszor beabáltam már emiatt a 6-n a Mecsekbe pár autót. Mellettem meg nyikorognak csak a nagykanyarba.
Viszont esőbe vigyázni kell vízráfutásnál + előzésnél.
Összeségében 5ből 4.

 
>> Tuning és extra2007-05-23

Pio fejet 2005 tavaszán szereltem be. Nem tudtam nyugtom maradni, így rögtön egy Sony láda és egy Blau erősítő is fekerült, szépen csökkentve a helyet a puttonyba. Szakszerűen és gyönyörű munkát végeztek Szekszárdon.

Momo váltót most 2007 telén szereztem be, régóta szemeztem vele, F16 Evo. Nagyon nagyon megéri a lovét és iszonyat jó használni.

 
>> Egyéb2007-05-21

2 héttel korábban kiugrottunk tesóval a SZálkai dombtetőre, hogy készítsünk gyönyörű képeket szép autókkal. És itt az eredmény. Hamarosan ő is felkerül az oldalra.