Mutasd

>> Esemény2009-04-03

Elvileg a jövőhéten kész lesz a kocsi. A kis karcok javíttatása nem úgy alakul, ahogy szerettem volna, mert azt már külön felszámolja az öreg (pedig azt mondta, hogy belefér. Bár azt nem beszéltük meg, hogy mibe), így mégjobban le tudna húzni. Hagyom a fenébe. Azért érdekes, hogy eddig még azon kívül, hogy 27.000- ért vizsgáztatja le a kocsit, semmi árat nem láttam, hogy mennyi a kár, mennyi a lökhárító, mert hogy azt is önként megrendelte, holott mondtam neki, hogy ne rendelje, tudok hozni, és szóljon, mielőtt bármit is csinálna. Szerintem tök hülyének néz. Szerintem én is őt.

Beállította a futóműt elöl- hátul, állítólag szépen el volt mászva, de ezt mondtam is neki, hogy a fara a kanyarokban olyan, mint egy hónapja, amikor ki kellett cseréltetni a hosszkitámasztókat. Ki lett kalapálva a csomagtartó... nem írom, hogy szép munka, mert nem szép munka, és a biztosító nem fizetett volna ki egy új hátsó fenéklemezt.
Az biztos, ha megjönnek a lökhárítók, azonnal felhivatom magam, és ha csak egy karc is lesz rajta, akkor nem engedem, hogy feltegye. Adja ide a maradék pénzem és majd én veszek lököst.

A műszaki vizsgához kellett egy új hátsó dob, ezt tegnap el is hoztam ÉN! Mert azt is az öreg akart hozatni jóval drágábban. Gyári Bosal, jó cucc, köszi Hard! :)