Mutasd

>> Egyéb2010-09-25

Megint elmaradtam a blogírással, ismét sok minden apróságot sikerült beszerezni, lassan sikerül a teljesen 100% gyári állapotot elérni. Még kora nyáron felkerültek a gyári 16os felnik teljesen felújítva új gumikkal, a nyár közepén sikerült beszerezni egy félbőr Q4 belsőt ami felújítás után be is szerelődött az autóba, ezzel együtt az utólag beszerelt elektromos ablakok is kiszerelésre kerültek és manuális szerkezetek vették át a helyüket, mert az volt benne eredetileg. Vettem 156os alfa kézifékkart ami 100%ban passzol a felújított belsőhöz. Így a nyár végére sikerült szerezni egy gyári pelenkát az aljára, ami valószínűleg feláras extra lehetett, mert tankrögzítő pántokat is cserélnem kellett hozzá, hogy fel lehessen szerelni, de legalább kellő alapozás és festés után méltón foglalhatták el a helyüket. Vettem egy műanyag szelepfedél burkolatot amit némi munkával be is szereltem, elég megtévesztő lett :D

Szerviz szinten szerencsére nem volt semmi különlegesség, egy vízhőfok, egy levegő hőmérséklet szenzor, ill egy benzingáz elzáró szelepnek járt le a szavatossága, ezek kicserélődtek.

Lassan eljön a tél, az eltevés ideje, télen a legapróbb részketekig át akarom nézni valószínű fel fogok még tárni olyan helyeket amin lesz mit tökéletesíteni.