Mutasd

>> Autóápolás2014-03-22

Reggel neki álltam lemosni az autót, utána pedig a féknyereg lefestésének, és a téli gumi lecserélésének. Brutális ez a TI felni, főleg a pirosra festett féknyergekkel :)! Rendeltem szál csiszolt mintázatú fóliát. Tervezem, hogy az egész középkonzolt lehúzom vele, egyenlőre csak a váltónál sikerült megcsinálni, jól néz ki.

 
>> Szerviz2014-03-20

Ugy nez ki sikerult megoldani a hideg inditas problemat. Eloszor az injektorokra gyanakodtunk, ezert mind az 5 be lett vizsgalva de jol mukodik mind az 5. Atmostak a motort a B-tech-es emberek. Azota szepen indul elsore es sokkal egyenletesebb a motor jarasa az ero is megjon mar 1700-tol es szepen huz vegig.

 
>> Szerviz2014-03-01

Voltam tegnap Veszprémben az Auto Forras Kft-nél, lefrissítették az autó szoftverét, és ők is megnézték az üléseimet... :)! Onnan Csörihez mentem, kipucolták az EGR-t és a map szenzort, kapott új fék olajat és első hátsó fékbetéteket. A szoftver frissítést azért csináltattam meg, mert többen írták, hogy megoldotta a hideg indítás utáni dadogást, nos ma reggel már nem dadogott, és ahogy észre veszem itthonról indulva Veszprémbe még 10 liter átlagot írt az autó, haza felé már szépen le ment 9 litere pedig hazának siettem, most jelenleg 8.8-at ír...! De sajnos úgy néz ki, hogy a hideg indítás gondom nem oldódott meg, igaz nem dadog viszont ma az első indítás után állt jó pár órát és mikor újra el akartam indulni 3 szor egymás után mindig leállt, negyedik indításra rásegítettem egy kicsit gázzal úgy már elindult, úgyhogy lesz még pár köröm ezzel... :(. Nos elkészült a TI hátsó ülés sorom végre, jól néz ki :)! Bontóból kellet rendelnem gyári dönthető támlás ülést, és ami nekem kellett belőle azt bekárpitoztuk fekete bőrrel és betettük a helyére. Szoftver frissítés: 177294 km-nél. Fék betét csere: 177312 km-nél

 
>> Szerviz2014-02-10

175200 km-nél megtortent a vezerles, szurok, viz pumpa, és az olaj csereje! Tavasszal fékbetet cseret kell megejteni, a lampa mosom neha mukodik neha nem, a szintezoje abszolut nem ad elet jelet ugyhogy ezeket megkell majd nezni szinten majd akkor mikor jobb ido lesz! na meg a chipeles nagyon kell az autonak szerintem! Arno cartars jovoltabol bekerult egy loudlink a kocsiba, ezuton is koszonom neki! Skyfol sotetites is elkeszult, a legsotetebb kerult fel, egyebkent sokkal sotetebb a skyfol folia mint az llumar fele folia!

 
>> Esemény2014-01-28

Tegnap hosszas keresgélés, mászkálás után végre sikerült találni egy talán normális állapotú 159-et. Dániából hozták be, vezetett szervizkönyv, rozsda sehol, megkaptam kinyomtatva a szerviz történetét, amiből kiderült, hogy mindig 15 ezrenként Selenia 5W-40 vagy 5w-30 as olajat kapott, tavaly cserélték a Xenon izzókat, valami volt az EGR-el más nagyobb gondja nem volt elvileg, remélem nem is lesz! Jövő héten vezérlés olaj csere stb. ami ilyenkor kell. 174 ezer km van az autóban, tehát nagyjából évi 30 000-et mentek a kocsival!