Tagok >> Dani >> 156 1.6 Twin Spark

156 1.6 Twin Spark - főkép

Blog

2019-12-16
Sajnos ez is bekövetkezett!

Nyakunkon a karácsony, mindenki siet, rohan vásárol. Rokonok barátok stb... Én is beleestem ebbe a csapdába. Kezdhetném Ádámtól és Évától, mivel ez egy hosszú nap volt, meló, rohanás, asszony, gyerek indulunk tovább....De nem teszem. Lényeg, hogy az esti szürkület+full fekete fólia+vas portáloszlop Tovább »

2018-10-25
Négy hónap.

Négy hónap, négyezer kilóméter. Ennyi ideje hajtom újra a gépet. Jó hangosan lekopogom de eddig semmi komoly hiba. Nagyon szépen össze lett rakva. Amit ezen idő alatt javítani/cserélni kellett: - Hűtővíz tágulási tartály ( vadi újat kapott mert a bontott amit beraktam az is csak egy hétig bí Tovább »

2018-07-09
Végre Itthon!!!!!

A legutóbbi posztomban már írtam, hogy visszaszámlálás indul, akkor még nem is láttam élőben a kocsit. De most végre újra itthon van. Igaz kis késéssel írom mindezt, mivel ennek már több, mint egy hete. Azóta is folyamatosan tesztelem, és az apróbb hiányosságokat pótolom. A hazaút egyben egy jó kis Tovább »

2018-06-10
Visszaszámlálás

Hosszú idő után indul a visszaszámlálás. Egy kèt apróság ès vègre tènyleg kèszen lesz. Jövőhèten műszaki és mehetek èrte. Legközelebb rèszleteket is írok most beszèljenek a kèpek 😁😁 Tovább »

2015-04-20
Utolsó felvonás ( diagnózis )

Ahogyan azt írtam az autóm a célegyenesben van, illetve jó kezekben :). Természetesen ahogy manapság semmi, úgy ez sem zökkenőmentes. Az első sárvédők cserések, a hátsóknál a szélesítések eltüntetése miatt doblemezestől mindenestől cserélni kell. A javított küszöböket esztétikailag kell rendbe tenni Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 1.6 Twin Spark
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1998
  • Színe:Szürke
  • Jellemzők:
    1998 as évjáratú szürke alfa romeo 156 os. Jelenleg 2001 es évjáratú 1.6 T.S motor van benne. Beltérben gyári zöld plüss kárpit, fehér számlapos műszerek ledesítve, oszlopok carbon-fóliázva, középkonzol matt fekete.
  • Extrák:
    2018-ban véget ért a felújítás. Karosszéria kilakatolva. Szélesítések eltüntetve, padlólemez szinte teljesen cserélve. Új küszöböket kapott és hozzá gyári műanyag spoilereket. GTA változatról való első lámpák, gyári hátsó lámpák lettek beépítve. Teljes körbefényezést kapott a kocsi. Jel nélküli első rács és csomagtérajtó.

Fotóalbum