Mutasd

>> Autóápolás2014-05-30

Az egész dolog úgy indult, hogy megelégeltem a tömérdek mennyiségű audió cd-t a kocsiban. A gyári navis fejem nem tudta az mp3-at, usb-ről meg ne is beszéljünk. Olvastam több helyen, hogy egy Aux in jack kábel megoldhatja a gondot, gyári cd tár helyére kell bekötni és mp3 lejátszóról vagy telefonról lehet hallgatni a zenét. Vettem ilyen kábelt, 3000-ért, viszont már ott elbukott a dolog, hogy a srác 6pineset küldött 8 helyett. Nem volt kedvem sz*rakodni vele, cserélni nem akarta, másikat pedig nem akartam venni, mert akkor már 6k-ban van a projekt és nem is biztos, hogy működik ezzel a fejjel, plusz még egy mp3 lejátszót is kell vennem.

Mérlegeltem és összegyűjtöttem ami a gyári fejegységem mellett szól, de azon kívül, hogy gyári és ez mutat benne a legjobban, nem találtam más pozitívmuot. Navi részét abszolút nem használtam, régi és nem is jó lesni a középkonzolt vezetés közben. Társkártyám nincs, és nem is hiányzik, így telefonálni sem fogok róla. Viszont kéne rá usb és nem ártana ha vinné az mp3-at. Vehettem volna virtuális cd váltót, de egy normális 20-25k körül kezdődik és nálam nem nyerő, hogy a kesztyűtartóba van bevezetve egy doboz, úgyhogy úgy döntöttem fej csere lesz.

Túl drágát, csupa kijelzőt nem akartam, mert félő, hogy feltörik érte az autót, így egy szolídabbat, de olyat kerestem ami megfelel az elvárásaimnak, és túlteljesíti a gyári fejet. Olvasgatás és ajánlgatások után döntöttem az Alpine CDE-W233R mellett, abszolút nem bántam meg.

Gyári fejért rengetegen jelentkeztek, 25-ért hirdettem, viszont telefonban egy úr ajánlott érte 40-et, ha azonnal eladom neki. Pénz beszél, kutya ugat, úgyhogy sikerült túladnom rajta. Ezután rendeltem meg az újat, 41.400-at fizettem érte szállítással, plusz 2e volt a beszerelése, így csak 3400 ft ráfizetésem volt, abszolút vállalható. Plusz Petinek tartozok egy GT beépítő kerettel. :)

A cd-ket pedig végre kidobhattam a p*csába. :)