Mutasd

>> Szerviz2016-09-12

Vásárlás után ( 2016 Július ) csak Augusztusban értem rá igazán foglalkozni vele....
Szervizkönyvel rendelkezik 93.000 km vettem ahogy olvastam 2014-ben kapott nagyobb szervizt egy kinti Alfa Romeo autoházban.
De miután hosszabb távon gondolkodom ezért úgy voltam vele hogy kezdjük egy nagy szervizzel. ( 2014-ben cserélték elvileg )
Teljes vezérlés + vizpumpa, nem szettet kapott ha nem a Szerelöm összeválogatta hozzá ami kell ( Gates-Ina-Ruville-Dolz ), igy az egész olcsóbban kijött.
Új hütöviz-váltóolaj csere+Xado.
Gyertyák rendben, bár ezt is cserélték 2014-ben, fojtó szelep szép tiszta.

Olajcsere: Gyári szürök + Motul 5w-40 6 liter. Motorolaj sem olyan egyszerü, melyik az ideális, megkérdeztem az itteni forumot, majd olvasva a német forumot... nem egyszerü, végül Motult kapott, a hozzá való Seleniaból sajnos csak 5 liter van :( ezt sem értem...

A féket 2014-ben cserélték, amiröl számlák is vannak, sajnos sikerült a leggagyibb féket rátenni :( a fékhatás jó volt bár picit fogott hátúl, lecseréltük komplett .... Ate mellett döntöttünk + kerámia betét. Nagyon jó lett... bár azért hozzá tartozik hogy 200le alá illik is.
Fékolaj csere természetesen.

Amúgy nagyon egyben van, minden a helyén.

Nagy kozmetika, kárpit tisztitás, klima fertötlenités, 3 lépcsös polir.

Elsö hangszóró csere, kicsit doboz volt nekem, Debrecenben csináltattam meg egy autóhifis kis mühelyben, a tulaj javaslatára Gladen került bele, teszt gyöztes...
Itt jött hozzám egy Audis aki 3szor körbe járta az autómat majd megjegyezte , ez nagyon szép :))))

Rádió antenna csere, hát ezzel nem tudom mi történt de így vettem... zavart is... majd itt kint rendeltem hozzá egy gyárit.

Új téligumi: ezzel sajnos " problémám van" nem csak a 17-es ha nem a 18-as mérettel is...
A forgalmiba benne van hogy 225-50-17 ezért ettöl nem térhetek el... viszont elég drágák hozzá mindkét méretben.Végül otthon egy gumisnál Akció keretében Laufenn LW31 I Fit 98 H XL Márka mellett döntöttem, Hankook termék-új minta , C tapadás. hogy milyen lesz... teszt jön :)

Költségek: Kedvezménnyel....

Vezérlés+vizpumpa: 27eft
Fék: 94eft
Olaj: 49 euró
Szürök: 45 euró
Gumi: 72eft /4db
Antenna: 10 euró
Kozmetika: 30eft
Hangszóró: 23eft+ 6 eft + 3eft