Mutasd

>> Szerviz2007-06-23

Ma levizsgáztunk!!! :DDD Mivel szombat van ezért a MOzaik utcában mindenki lazára vette a figurát. Alig ellenőriztek le valamit, mindenki azzal volt elfoglalva, hogy szép a motortere és tényleg nincs tuningolva? Meg szép a fehér felnivel...

 
>> Autóápolás2007-06-22

Elkezdtem a 7végén polírozni az ótót. Nekiálltam a csomagtértetőnek, és szépen haladtam. Mivel a polírgép kicsit (nagyon) gagyi volt, így nem tulajdonítottam sokat annak, hogy zörög. Szépen haladok és észrevettem, hogy valami gabonaköröket karistol a fényezésbe. Az hittem, hogy a polírkorong az. Kiderűlt, hogy egy kis tartócsavar kitörött és befészkelte magát a polírozó anyag és az alatta levő szivacs közé. Amint meglesz a fizum veszek egy másik gépet, de most valami komolyabbat.

 
>> Szerviz2007-06-22

Ma megcsináltattam a zöldkártyát. Teljesen hibátlanos lett! Igaz, kellett kicsit járatni, hisz az az 1 km volt a legtöbb, amit egyszerre megtettem vele az utóbbi 2 évben.

 
>> Szerviz2007-05-25

Végre célegyenesben vagyok! Cseréltem a felélesztés során hűtőfolyadékot gyári olajat, szűrőt, lambdát, bal első sárvédőt, ablaktörlő-mechanikát és motortartó bakokat. Átnyálaztam az elektromos madzagokat különös tekintettel a fűtésére. Beszereltem a zenét is, beleértve egy erősítőt és egy 13-as szettet elölre. Megkapra az autó Marek Cartárs jóvoltából a Q4 recaro belsőjét. Kapott egy piros kézifékkart, meg két gumit a frissen fényezett fehér felnire.