Ravlik - Alfa Amore: Az internetes Alfa Romeo közösség

Mutasd

>> Egyéb2008-12-30

Végül a ventigmiliai Roma (!!!) kempinget találta meg elsőre a GPS így ott próbálkoztunk és bár este 10 kor értünk oda és tele volt a' tent place', a barátságos Olasz testvéreim kerestek és találtak is helyet a nem túl nagy lakhandinknak... még ha reggeli erekcióm a szomszéd sátor lakóját is késztette mosolyra :), csak azt remélem lány volt...!!! :-/

Reggel még nem is sejtettük, hogy mekkora örömben lesz részünk, hiszen a borongós Monaco dollárszagú klímája után a dolce vita várt ránk a riviéra mácsósabb oldalán, ahol még a nap is tudja, hogy hova érdemes sütnie! :)

Kavicsos tengerpart kristálytiszta víz, INGYEN! Ami nem igazán jellemző az Olasz partokra. Tusoló is van és az is free. 1 dolog van ami nincs parkoló. A 3. utcában a parttól tudtunk megállni, de megérte sétálni, hiszen Ventimiglia egy csodás hely pálmafákkal és az elmaradhatatlan sziklába épült várossal IMÁDOM!!! Itt készült a szerintem képeslapnak is beillő fotóm ami megnyerte a főképnek járó helyet az oldalamon!

Sajnos nem tölthettünk túl sok időt e remek helyen hiszen Bresciából szóltak a barátaink, hogy most már hazaértek Ozoráról és mehtünk hozzájuk. Először kicsit bántam, de az út kárpoltolt mindenért! Genova előtt majdnem visítottam örömömben olyan kanyargós a 3 sávos autópálya, utána pedíg 200 körül vehető 3-4 km hosszú kanyarok Miláno felé.... még most is áll a szőr a karomon....! Életem egyik legnagyobb élményét adta nekem ez a nap! Ide ki kell mennünk csapatban ! ! !

folyt. köv.