Mutasd

>> Egyéb2010-01-16

MA kidobtam a H7 Xenon-szettet a tompítottból. Megmakacsolta magát Alfi és úgy döntött neki ez nem kell. :S Besárgultak és először a jobb oldali majd a baloldali csak úgy kikapcsolgatott. Megpróbálkozom valami minőségibb szettel(állítólag az a gond h nem passzol össze az 56-ossal. Hiába cseréltünk trafót is meg izzót is, nem változott semmi. Autóvillamosságis srác azt mondta már látott ilyet egy C corsánál és ott megoldotta a dolgot az h minőségibb szettre cserélték. Remélem nekem is sikerül. ). Amíg nem lesz meg addig marad a halogén. :((

>> Tuning és extra2009-11-22

Ma belevarázsoltam egy xenon szettet( 35W, 6000K ) a drágámba. Nem volt egyszerű művelet, az ujjaim annyira fájnak, hogy alig tudok gépelni. :D Bekerült még egy pár LED helyzetjelző is, holnap pedig cserélem a refi izzóit vmi xenon-gázosra, hogy ne legyen ennyire sárga a tompított mellett + a ködlámpába is lehet belevarázsolok egy ilyet.

Ez előbb teszteltem kicsit a városban és a környékén kíváncsiságból, hogy jól van e a fényszóró beállítva. Senki nem villogott, szóval talán jó. :) Leírhatatlan a különbség a halogén és e között.

Update: Xenon gázos izzó fényét sem mondanám fehérnek. :S Xenon mellett ez is sárga. :(

>> Egyéb2009-10-31

Ma délelőtt rászántam magam hogy feltegyem a csúnya téli kerekeket. :S Megint 4-5 hónap csúnyaság. :( De azért van némi előnye is nekik, elsősorban persze a tapadás, másodsorban pedig a komfort. Jóval kényelmesebb kocsikázni a jó magyar utakon ezzel a méretű kerékkel. Pedig a nyári sem extra nagy csak 16os, de ég és föld a különbség. Ettől függetlenül agyalok a 16os 17esre való lecserélésén. :D

A nyári kerekeket pedig szépen kifényesítettem. Száradás után mennek téli álmot aludni.

>> Egyéb2009-10-28

Elég ramaty állapotban voltak a téli lemezfelnik( ki voltak fakulva, meg a felületi rozsda is kijött rajtuk), ezért ma reggel nekiálltam lecsiszolni őket. Portalanítás és zsírtalanítás után kaptak pár réteg feketét. Igaz hogy a dísztárcsa takar mindent, de azért nem árt ha kicsit fel van újítva és nem rozsdásodik tovább.

>> Egyéb2009-10-25

Ma hirtelen felindulásból húgommal elmentünk egy közeli erdős helyre hogy csináljunk pár fotót. Íme néhány a teljesség igénye nélkül.

>> Esemény2009-09-19

Kócosw és Kispogga cartársak szerveztek egy kerti sütögetős főzőcskézős talit Árpáson. A Nyugati banda elég szép számban képviseltette magát(a kemény mag :D ). Rendkívül jó idő, rendkívüli hangulat, és piszok finom bográcsban főtt kaják. Nem is kellett több a bandának. Remélem hagyomány lesz belőle!

>> Szerviz2009-08-27

29-én járt volna le a zöldkártya, ma elmentem megcsináltatni. Minden érték tökéletes volt. Megint egy kis kidobott pénz. :S

 
>> Egyéb2009-08-22

Ma átlépte a kicsike a 100.000-et. Meg is örökítettem. :)

 
>> Esemény2009-07-25

Remek kis kikapcsolódásnak ígérkezett ez a szegedi hétvége. Pityke barátommal indultunk neki a nem éppen rövid útnak. Itt el kell mondanom, hogy az Alfetta ezen az oda vissza 3xxkm-en mindenféle gond nélkül haladt, és nagyon kényelmes is volt. Pár óra kocsikázás után lent voltunk Szegeden. Sajnos nem voltunk valami sokan, de a hangulat kárpótolta ezt. Nagyon jó időnk volt. Napokig el tudtam volna nézelődni ebben a városban. Gyönyörű hely. És sok gyönyörű nő van erre felé. :D A konvojozás a csárdáig hatalmas élmény volt. A sok birka tátott szájjal bámulta ezeket a csodákat. A délutáni est-ebéd nagyon finom volt. Régen ettem ilyen jót. Köszi Satti a szervezést. Nagyon jó volt. Jövőre ott leszek megint. :)

>> Egyéb2009-07-18

Siófokról hazafelé csináltunk pár képet mikor elállt az eső. Szerintem egész jók lettek.