ma végre összraktam a hátulját (futóművet) ..
alákerültek a keménygátlók, meg a kisebb rugók is, így kapott egy "kisebb" csüccsentést (nem tudom képen ez mennyire adja vissza)! :-) a felni alá majd elkél min.2 centi "pogácsa" (oldalanként), de egyelőre így marad!
tud valaki tippet adni hogy lehet könnyen 155 fényszóróba led nappali fényt vagy esetleg angel eye-t rakni ha valakinek van képe ilyenről annak örülnék köszi
Ja,amit itt megkerestem az otthon elvitte a NAV.:/Mondtam is az asszonynak hogy ha beszed még egy büntetést,akkor felgyújtom a fodrászüzletét a pi.....ba.:/
A lényeg, hogy a kerékjáratoknál nem nagyon láttam rozsdát. Mindennek eljön az ideje! (266)km-t jöttünk vele gond nélkül, és szerintem teljesen jól is fogyasztott, főleg a pályán. Köszönöm a segítséget, nagyon rendesek vagytok! Remélem majd tudom viszonozni! ;)
Te sem vittél el mindent :))) Addig szüttyögtél amíg eladtam a ződ mocitetőt. Utána meg mégsem kellett...
Pedig mind milliomos aki külföldön melózik... ;-PPP
Na jó, biztosan nagyon megbízhatóak a 16v boxerek, csak ez nem nagyon jön le az eddigi olvasmányokból :)
Viszont a 2.0 8V-ből meg a squadra chip kihoz 154 lovat, 160-ra simán fel lehet azt dobni egy kicsit optimálisabb gázáramlással :))) "Pici" pénzből.
Az meg már nem rossz. Sőt, ha mélyebben belenyúlsz, 170+ is kijöhet belőle másik vezérműtengelyekkel, nagyobb injektorokkal. Jó, persze az nem kevés lé és kell hozzá valaki, aki ért hozzá, de ezen ne múljon :))))