159 2.0 JTDM SW TI - főkép

Blog

2024-01-15
Műszaki előtti kis szervíz.

A Balos lengőkar sem érezte jól magát, így mennie kellett. (természetesen MEYLE HD került bele és TRW pálca) Ha már ott vagyunk az autó alatt, akkor a stabpálcát is kicseréltük, mert annak is kezdett már kopni a gumija. Emellett érezhetően gyengébb volt a bal oldali kézifék. Egy mérés alkalmáva Tovább »

2024-01-09
Vissza a lakatoshoz!

A TI küszöböket értelemszerűen csak a teljes autó lefestése után lehetett feltenni, azért, illetve a csomagtartóban keletkezett természetes szellőztető lyuk eltüntetéséért kellett visszavinni az autót. Emellett helyére kerültek az ajtók, melyek illesztési hézagait csak nagyjából löttük be összes Tovább »

2023-11-22
Általános szervíz

Eltelt 10k KM az előző olajcsere óta. Cseréljük az alapokat: Motul 8100 X-Clean+ 5W-30 5L Olajleeresztő csavar Filtron Pollenszűrő Denckermann üzemanyagszűrő Denckermann Levegőszűrő Bosch Olajszűrő Bosch ablaktörlő Tovább »

2023-11-07
Fék festés

Elég ramaty állapotban volt már a fékek piros festése, ezt együltő helyében orvosoltam. Biztos jobban jártam volna, ha szétszerelem... Majd máskor Tovább »

2023-11-04
ILYEN NINCS

Hetek óta élvezem már az autó szépségét, rengetegen dicsérik, hetente mosom takarítom vigyázok rá. Munkám a lagzikban való videózás. Mindig figyeltem arra, hogy jól látható és tágas helyre parkoljak az autóval, ezesetben is így tettem, viszont az ördög nem alszik. Sikerült beállni a lagzi egyik Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:159 2.0 JTDM SW TI
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2009
  • Színe:Xirall Blue Fehér
  • Jellemzők:
    THE XIRALL BLUE ALFA
    Németországból jött az autó, 2016-ban került Magyarországban, majd 2022. Decemberében került hozzám 27x.000 kilóméterrel.
    2.0 JTDM dízel motor
    TI felszereltség
    Van volt és lesz rajta teendő, hogy olyan legyen, amilyennek elképzelem, de nagyon jó úton haladunk.
  • Extrák:
    Xirall Blue gyöngyház fehér alapon
    Márványmintára festett elemek
    Angel eyes + xenon
    Rácsos Scudetto
    Chiptuning
    Hangrendszer - Sony SM 5040 erősítő + Hertz dsk 165 + Hertz Uno hangszórók
    audison Prima APS 8 D + erősítő
    Pioneer SPH 230DAB
    Hangszigetelt ajtók
    LED külső belső világítás

Fotóalbum