Novitec bodykit a Brerához

2006-12-20  Teddy
Immáron a német cég is elkészült a Brerának varrt új jelmezzel. Radikális változások ugyan nincsenek, de nem is volt rá nagy szükség.
Hírek >> 2006  

A GT-re készített felfelé nyíló ajtók után joggal várhattuk volna, hogy a német tuningcég a Brerához is készít hasonló ajtókat, de ez most elmarad. Helyette van viszont új első lökhárító, felnik, kipufogóvégek, ültetőrugók, valamint pár beltéri díszítőelem. Mindennek persze arany ára van, ha nem vigyázunk könnyen millió feletti összegekkel lehetünk vékonyabbak.

Bár a Novitec foglalkozik motortuninggal is, a Brerához várhatóan a teljesítménynövelés csak később érkezik meg chipek és turbók formájában. A motortuningot követően az autó teljesítménye könnyen 340 lóerő fölé ugorhat. Összkerékkel pedig még az átvitellel sem lehet baj.

Írta:
Tedi
Kapcsolódó topic:
Brera

Az utolsó 3 hozzászólás:

RomeoOne2024-04-23 14:34:51 // 2792
Részemről sosem volt kérdés, hogy jó egyensúlya van. Inkább ebben az orrtolás, seggtolás témában vesztünk el kicsit. Meg is néztem újra az ominózus jávorszarvas tesztet a 159-cel, még mindig jó érzés látni, hogy aláz le simán mindent.

A Giulia is sem mindig szívesen tartotta az orrát az íven Kakucson. Főleg, mikor kezdett elfogyni a gumi. Kis gázelvétel kezdte szűkíteni az ívet, a hátsó tapadás erősebb volt, gázadás inkább nyitotta. Nagyobb sebesség/enyhébb kanyarívnél érződött inkább, hogy a már a hátulja hajlamosabb mozdulni.

A jó egyensúly lényege sztem ez a viselkedés, főleg elsőkerekesnél. Semlegesen sodródik kifelé, enyhe gázelvétel szűkíti az ívet, gázadás nyitja egy kicsit.
leopop32024-04-23 13:31:30 // 2791
Örülök hogy végre megértettük egymást:)

Köszönöm, széles utat és jó Alfázást kívánok neked!
droberto2024-04-23 13:16:51 // 2790
Egyetlen dolgot érintett a reflexió. Az autó egyensúlyát.
Semmi mást.
A felülkormányzottság látszódott a képeken, melyet szóban ki is emeltek.
Ráadásul ezeknek az autóknak a feneke nem csak gázelvételkor megy.

Egyébként meg múltkor nem értetted, hogy miért ilyen fontos ez. Egyetlen egy dolog miatt fontos csak. Az igazság miatt...
:)