Nem sikerült a rekorddöntés AlfaCityben

2009-08-06  Tedi
Adminisztrációs okok miatt nem hitelesítette a Guinness az AlfaCity-ben lezajlott rekordkísérletet.
Hírek >> 2009  

Az idei AlfaCity egyik nagy célja a világ rekord felállítása volt, aminek nagy elánnal fogtunk neki, de még nagyobb elánnal segítettetek Ti bennünket.

Dióhéjban, a kisérlet a Legnagyobb Alfa Romeo találkozó felállítására szólt. Ehhez a Guinness World Record szervezet angliai székhelyével kellett felvenni a kapcsolatot. A kisérlet bejelentését követően megküldték részünkre a hitelesítéshez szükséges bizonyítékok jegyzékét, azaz készüljön minden belépő autóról fénykép, idő regiszter és azonosító, valamint két hiteles, a szervezőktől független szemtanú hitelesítése. Ezen tételek megvalósítását láthattátok, élhettétek át.

Az angol központba beküldött adatok alapján a szervezet kétszer is olyan kategóriába sorolta a rendezvényt, amely nem volt megfelelő és olyan bizonyítékokat is kértek, amellyel mi nem rendelkeztünk, nem rendelkezhettünk, mert egy másik kategóriához tartoztak.

Bár az első elutasító válasz után kértük, indoklás nélkül mégsem adták meg az új kategóriát, ezért a bizonyítékokat nem fogadták el.

Ennek ellenére ezúton is, mégegyszer köszönjük, hogy több mint 800 autóval eljöttetek AlfaCitybe és már most szeretnénk bejelenteni, hogy a 2010-es AlfaCity-n újra megpróbáljuk, mert tudjuk, hogy ez a legnagyobb Alfa Romeo találkozó!

Köszönetet mondunk továbbá a rekordkísérlet két ellenjegyzőjének is, Forray Zsoltnak, Komárom rendőrkapitányának és Takácsné Csordás Katalinnak, az erődöt üzemeltető Erőd Kht. koordinációs igazgatójának.

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Tedi