Nyerj egy elektromos kerékpárt AlfaCityben!

2013-06-05  Alfa Amore
Az Autóklub két év kihagyás után idén ismét kitelepül AlfaCitybe. Kipróbálhatod az ütközés szimulátorukat, a részeg szemüveget, és ha kedvezményesen klubtagságit vásárolsz, egy elektromos kerékpárt is nyerhetsz!
Hírek >> 2013  

Az Autóklub idén is kiköltözik AlfaCitybe, és bemutatja, hogyan segít a bajba jutott autósokon. Érdemes lesz körülnézni náluk, megtapasztalhatod, hogy milyen egy autós ütközés veszély nélkül, vagy a bódult állapot érzete részegség nélkül.

Ezeken kívül különleges akcióval is készül az Autóklub és az Alfa Amore!

Ha AlfaCityben leszel Autóklub-tag, nyerhetsz egy elektromos kerékpárt! A Standard tagság díja a helyszínen 13.400 Ft helyett bruttó 10.000 Ft lesz! 

Az Alfa Amore pedig további 1000 forinttal támogatja tagjait, ha belépnek az Autóklubba a helyszínen, így számukra ezen a napon mindössze 8.990 Ft a standard tagsági díja!

A helyszínen klubtagságot vásárlók között a nap végén kisorsolunk egy darab elektromos kerékpárt, bukósisakkal együtt, illetve további Autóklubos ajándékokat is!

Érdemes úgy készülnöd, hogy egy kerékpárt is hazaviszel! 

A Standard klubtagságban szerepel egyebek között évi két díjmentes autómentés/szállítás, helyszíni hibaelhárítás, jogi tanácsadás és közlekedési balesetbiztosítás. További részletek itt.

 

Írta:
Alfa Amore