Nyerj kuplung nélküli hétvégét!

2012-04-26  Alfa Amore
Vedd meg elővételben a jegyed AlfaCitybe és nyerj egy MiTo tesztvezetést! Az Alfa Romeo Magyarország jóvoltából ráadásul a TCT-váltós MiTo lehet a Tiéd egy nyári hétvégén, azaz a bal lábad pihenni küldjük!
Hírek >> 2012  

A legmodernebb MiTo-t próbálhatod ki a nyáron, ha elővételben megvásárolod AlfaCity belépődet! 

Nincs más dolgod, mint belépni az AlfaCity weboldalára, megrendelni a jegyed, és május 25-ig elutalni annak árát, azaz 2000 forintot. Így nemcsak hogy olcsóbban jutsz hozzá a belépőhöz (amely a helyszínen 3000 forint lesz), hanem esélyed lesz megnyerni az Alfa Romeo magyarországi képviselete és az Alfa Amore által felajánlott díjakat!

A fődíj egy TCT-váltós MiTo, egy egész nyári hétvégére, péntektől hétfőig. Kipróbálhatod milyen az Alfa Romeo legmodernebb automata váltója, a napfénytetőn kereszült pedig élvezheted a napsütést!

További díjaink:
- 3 darab Alfa Romeo Története 1910-2010 című könyv, szintén az Alfa Romeo Magyarország felajánlásában
- 3 Alfa Amore-AlfaCity ajándékcsomag (póló-nyakbalógó-matricák)

A díjakat AlfaCityben sorsoljuk ki, azok között, akiknek érvényes, elővételben megváltott jegye van. A sorsolás tervezett időpontja délután 5 óra.

Ne feledd, ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, május 25-ig el kell utalnod a jegy árát! További részletek az AlfaCity weboldalán!

Olvasd el a TCT-váltós MiTóról készült tesztünket!

Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Alfa Amore