Moderátorokat keres az Alfa Amore

2011-02-01  Alfa Amore
Keressük olyan Alfa- és internetfüggő stábtagjainkat, akik segítenek kulturált helynek megőrizni az Alfa Amore oldalát. Nem titok, hogy új szabályokkal készülünk és nem titok, hogy kevesen vagyunk annak felügyeletére.
Hírek >> 2011  

Te vagy az ideális jelöltünk, ha:

- legalább 1 éve tag vagy az Alfa Amorén
- előbb ránézel az Amoréra, mint ahogy reggelizel és lefekvés előtt még frissítesz egyet a kedvenc topikodon, a kettő között pedig rendszeresen rápillantasz a témákra

Moderátor lehetsz, ha:

- lelkiismeretesen, következetesen képes vagy betartatni a szabályokat, még akkor is ha azokkal részben nem értesz egyet
- mindenkivel betartatod a szabályokat, még akkor is, ha épp az egyik legjobb alfás barátod vét ellenük
- nem kérkedsz/érvelsz azzal, hogy adminisztrátorként dolgozol az Alfa Amorén (titulusod ismert lesz a tagság előtt)
- a titoktartást komolyan veszed
 
A moderátori feladért fizetni nem tudunk, ellenben egy vidám, ambiciózus csapat tagja lehetsz! Természetesen amivel tudunk, kedveskedünk: a legjobb helyekre szóló tiszteletjegyek AlfaCityben és a KUL-on, illetve minden Alfa Amore relikviákhoz az elsők között juthatsz hozzá térítésmentesen.

Amennyiben kedvet érzel kipróbálni magad, küldd el jelentkezésed az info@alfaamore.hu címre, neveddel, nickneveddel. Írd meg, hogy miért szeretnél moderátor lenni, és azt is, mely topicokat "felügyelnéd" szívesen. Jelentkezési határidő február 13., vasárnap éjfél.
 
Az Alfa Amore vezetése a beérkezett jelentkezők közül választja ki a "legjobbakat", várhatóan 3-4 embert.

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
Site-fejlesztés - ötletek, hibák