Szavazz a legjobb fóliatervre!

2012-12-18  Alfa Amore
A Safex és az Alfa Amore közös karosszériafólia-tervező versenyének második fordulója következik. A kilenc legjobb terv versenyez tovább!
Hírek >> 2012  
A Safex és az Alfa Amore által meghirdetett karosszéria-fóliázó versenyünkre összesen 22 pályamunka érkezett, volt aki kettőt-hármat is küldött. A 22 pályázat közül az Alfa Amore tagjainak szavazatai alapján választottuk ki a legjobb 10 munkát. Ezeket a munkákat a jobb összehasonlítás kedvéért egységesítettük, hogy könnyebb legyen választanotok. Egyik pályázónk időközben visszalépett, így most 9 pályázattal futunk neki a következő körnek. A szavazás közben lezárult, a végeredmény itt látható.
 
A 9 legjobb közül a legtöbb szavazatot elérő három pályamunka a szakmai zsűri elé kerül Ők döntik el, hogy a három közül melyik autó terve valósul meg "élőben" is. A legjobbnak ítélt tervet a Safex kivitelezi a csúcsminőségű KPMF anyagok segítségével. A második és harmadik helyezett tető és motorháztető fóliázást nyer, szabadon választott fóliával. A három nyertes autó ingyen érkezhet AlfaCitybe, a legjobbat pedig természetesen kiállítjuk a Safex standján!
 
A zsűri tagjai:
Piotr Bobinski A Safex.cz tulajdonosa
Szepesi Róbert, a Szepifolia.hu tulajdonosa
Balogh Gábor (BeeGee), az Alfa Amore grafikusa
 
Szavazni december 21-e, azaz péntek reggel 9 óráig lehetett. A tervek szerint még Karácsony előtt eredményt hirdetünk!
 
(A kiválasztott nyertesnek vállalnia kell, hogy az autójára felkerülő fóliát minimum egy évig nem távolítja el, illetve a 2013-as AlfaCityben a Safex-standon kiállítjuk az autóját. Amennyiben ezt nem tudja vállalni, a zsűri kénytelen lesz másik nyertest választani.)
 
Íme a 9 pályamunka, a szavazás végeredménye pedig itt látható! Gratulálunk minden résztvevőnek, a három legtöbb szavazatot kapott pályamunka készítője pedig izgulhat, hiszen a zsűri a következő napokban dönt!








Kapcsolódó írásaink:

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
Autófóliázás

Az utolsó 3 hozzászólás:

GT Ɨ|ѯ2017-11-10 08:08:49 // 342
HZD 6962017-11-07 11:42:36 // 341
*kerültek :D
HZD 6962017-11-07 11:40:36 // 340


Köszönöm szépen GT-nek a matricákat, a mai nap felrakásra került :D