Tagok >> imi156 >> 156 SW 1,9 JTD

156 SW 1,9 JTD - főkép

Blog

2010-05-16
Az utolsó bejegyzés:-(!

Öt év és 63.000 nagyon szép emlékű kilóméter után ma elválltak útjaink.Mintha egy hozzátartozómat vesztettem volna el.Már most hiányzik.De hát ez az élet rendje.Az előző "generáció" megy,hogy átadhassa helyát az újan érkezőnek. Valóban rengeteg felejthetetlen emlék fűz ehhez a géphez.Már csak azért Tovább »

2010-04-13
A múlt hétvége dióhéjban:)!

Szombat reggel indulás a tizedik esztergomi talira Whiteskull,Pityke,falcokc társaságában.Kellemes 90-100-as tempó.Esztergomból Budapest,onnan Dunaharaszti,másnap vissza Szombathelyre.Majdnem 600 km,alig több,mint 5 literes átlagfogyasztással.Soha rosszabbat:-))! Tovább »

2010-03-19
Egy szép nap:)!

Talán ma volt az első igazán tavaszi nap.Kellemes tizenegynéhány fok,napsütés,lágy koratavaszi szellő,madárcsicsergés,stb-stb.Mindez arra bíztatott,hogy felkerüljenek a nyári kerekek a gépre. Szépen lemostam a paripát,majd lecseréltem a csúnya,fekete lemezfelniket a szépen csillogó MOMO-ra.Hihetetl Tovább »

2010-03-14
Gumik ápolása.

Most már talán tényleg vége a télnek,így hamarosan fel lehet tenni a nyári kerekeket. Ma délelőtt előszedtem őket és gumiápoló szerrel szépen átdörzsöltem a gumik oldalfalát.Szép mattfekete színt kaptak,így már tényleg nincs más hátra,minthogy felkerüljenek a gépre.Amennyiben az időjárás is úgy aka Tovább »

2009-11-21
Olajcsere,stb.....

Újabb 10.000 km-t tettem meg a géppel,úgyhogy aktuálissá vált az olajcsere. Ismét Castrol Magnatec került bele és természetesen a szűrőket is kicseréltük. Mostanában eléggé nehezen akart megmelegedni a hűtővíz és az üzemi hőmérsékletet sem nagyon akarta elérni a motor.Így a termosztátot is cserélt Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 SW 1,9 JTD
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2001
  • Színe:grigio africa met.
  • Jellemzők:
    Egyenesen a napfényes Itáliából jött,ott találtam rá egy autókereskedésben.Volt ott több 156 is,de nekem ez tetszett meg legjobban.Folyamatosan szervizelték,kívül,belül szinte kifogástalan állapotban volt.Úgy tűnik ezt kivételesen nem valami gyilkos digó hajtotta:)!
    Szerintem a legszebb "kombi" forma,ami amellett,hogy gyönyörű még praktikus is!
    Élmény vele minden megtett kilóméter.
    Azt hiszem ezt úgy hívják:Alfa Amore:)!
    Amit még kiemelnék,hogy nagyon takarékos,ami a mai üzemanyag-árak mellett nem egy utolsó dolog:)!
  • Extrák:
    17"x8" méretű MOMO GT2 felnik 225/45 ZR17-es gumikkal,valamint amore-s kígyó és "Alfa Corse" matrica:)!
  • Egyéb:
    Elválaszthatatlanok vagyunk:)))))!
    Vagy ha egyszer mégis elvállnak útjaink,csakis egy másik Alfa léphet a helyébe:-O!

Fotóalbum