Mutasd

>> Esemény2013-09-21

Idén a családi vakáció keretén belül sikerült eljutnunk Szardínia mesés szigetére.A repülővel való utazást eleve elvetettem így maradt az autó+komp kombó.A nyaralás szervezését már kora tavasszal elkezdtem.Szállás megfizethető áron,kompjegy vásárlás,útvonal tervezés,kirándulások,látnivalók,költség számítás,stb-stb.Végül össze állt a kép.
Szombat reggel indulás,a cél Pisa.Ott egy éjszaka,majd kora reggel indulás Livornóba,ahonnan reggel nyolckor indult a komp át a szigetre.Tíz éjszaka Palauban,Szardínia északi partján majd vissza Livornó,onnan "egy szusszal" haza.
Szerencsére semmi nem jött közbe,így sikerült mindezt a gyakorlatban is megvalósítani.Közel kétezer kilométert utaztunk autóval,meglepően jó fogyasztási átlagot produkálva.A komp. szerint 6,1 lett a fogyi négy felnőttel,egy gyerekkel,kb. száz kilónyi csomaggal,szinte végig klímával,a szigeten sok városi araszolással.Nagyon meg voltam elégedve a drágámmal.Kifogástalanul tette a dolgát mindvégig:-)!
A sziget szépségét,most itt nem annyira taglalnám,a fotók úgyis magukért beszélnek.Egyszerűen meseszép.Nagyon tudom ajánlani mindenkinek,aki szereti a csodálatos tengerpartokat és az igazi,hamisítatlan mediterrán környezetet.