156 2,4 JTD - főkép

Blog

2007-12-16
Kuplung mizéria

Elkezdett akadni a kuplungom szóval mentem a szervízbe és jól megnézték. A diagnózis: kuplung főhenger ha jól mondom. Pénteki nap sikerült csak bemennem és Menyussal megtárgyaltuk, hogy csak jövőhét szerda, szóval jöhetett a "földönfutás" vasárnap BP-re :( Hétfőn felhívtam a szervízt más ügyben. Hát Tovább »

2007-12-16
Futómű + termosztát

Újabb kopott alkatrészek kerültek a kukába és szép frissek a kicsikébe :D..Bal első felső lengőkar kormáyn gömbfej és egy új termosztát így már végre jó a hőfok. Le lett cserélve a hűtőfolyadék is kb mert elég sok elment a termosztát ütlegelésnél. Tovább »

2007-11-02
Vezérlés csere

Ma megtörtént az első kötelező szervíz a vétel után. Vezérműszíj, feszítő görgő, tartó görgő, vízpumpa, hosszbordás szíj. Meg ki lett cserélve a jobb első ablakemelő kapcsoló is ami eltört.. Meg lógatták a futóművet is, cserére ítélve: bal első felső lengőkar, axiál gömbcsukló és 2db hátsó hátsó ke Tovább »

2007-10-17
Alfa mánia: saját póló :)

A matricákon kívül elkészült az Alfa szerelem tagadhatatlan jele is. Az alap elgondolás a piros póló volt, de aztán még is maradt a fekete, ami aztán jó döntésnek bizonyult. A póló elejét egy Alfa jel díszíti a bal karon, pedig egy Amore-s sárkány tekereg. A póló hátuljára a 156 hűtő maszkja került Tovább »

2007-10-17
Matricázás

Mai nap végre elkezdtem szépítgetni a vasat. Első lépésként matricákat kapott: Az első indexek alá két amore kígyó került hátra a jobb féklámpa alá, pedig egy racing flag-es quadrifoglio. A matricákat homokfúvott fóliából készítettük el. Az anyagnak van némi áttetsző tulajdonsága és apró csillámok i Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 2,4 JTD
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2000
  • Színe:Blue Cosmos Metal
  • Jellemzők:
    Szürke plüskápit, ABS, ködlámpa, légzsák kikapcsoló, oldal légzsák, utasoldali légzsák, vezetőoldali légzsák, állítható kormány, központi zár, elektromos ablak, elektromos tükör,automata klíma, riasztó, szervokormány
  • Extrák:
    17"-os alufelni, Sőtétített Ablakok, Cuore Sportivo szélvédő matrica, Átalakított első lökhárító és küszöbök, bőr váltógomb, Clarion dxz728r fejegyég, SAL 4050 erősítő, JBL hangszóró szett, Toxic mélyláda.
  • Egyéb:
    K&N Sportlégszűrő, Sportdob, Elektronikus tuning

Fotóalbum