Angyal Rita - Alfa Amore: Az internetes Alfa Romeo közösség

Mutasd

>> Egyéb2010-05-16

Eljött a várva várt nagy nap, a megmérettetés, a verseny egy gyönyörű helyen! Nagyon sokat készültem a versenyre, amelyet a másik munkahelyem szervezésében rendeztek meg Balatonőszödön. Az eső szerencsére csak enyhén esett szombaton, a verseny napján napközben, így át tudtunk járkálni egyik épületből a másikba, a megfelelő versenyhelyszínekre. Minden sportágban kötelező volt menni. Volt ping- pong dekázás 1 percig, ugrókötél 1.5 percig, kvíz, kosárra dobás, billiárd, teke, darts, kondigép 1.5 percig fekve nyomás. Amely gyakorlatok időre mentek, megszámolták, hányat tudtunk csinálni belőle, a végén országosan összesítették.
Idén a csapatunk országos bronzérmes lett, aminek nagyon- nagyon örülök! Imádom a kollégáimat, és megtiszteltetés volt velük együtt sportolni. Sajnos, a verseny folyamán előfordult több sportágban is csalás más csapatok részéről, amelynek nem volt következménye, pedig előre szóltak, hogy a szabálytalan gyakorlatokat nem számolják bele a mérésbe. Ilyen sportág volt a ping- pong, amelyben volt olyan, aki 1 perc alatt több, mint 400- szor tudott dekázni. Hogyan volt lehetséges ezt megszámolni szabad szemmel? Más nem állt rendelkezésére a bírónak. Előre mondták, hogy fel kell ütni a labdát, rendesen lehessen számolni, különben nem számolják. Mi rendesen felütöttük a labdát. A kondigépnél előre szólt a bíró, hogy csak azokat számolja bele a fekve nyomásnál, ha rendesen leengedjük a mellig a súlyt és utána teljesen kinyújtjuk fent a karunkat. Mi szabályosan végeztük a feladatot, egyik kollégám országos csúcsot ért el. Utána kiderült, hogy olyan túlteljesítette, akire hiába szóltak rá, hogy nem engedi le a súlyt és nem nyújtja ki a karját utána fent.
Ezeket nem panaszként írtam le, azt ott tettük. Azt mondták, ez csak játék. Igen, ez az. Becsületesen, sportszerűen kellett volna játszani minden csapatnak.
Felteszek néhány fotót a tavalyi arany és az idei bronzéremről, meg a Balatonról, ahogy már a parkban áradt. A hatalmas szélvihar nagyon sok gyönyörű, óriás fát kitépett vasárnapra, a hazautazás reggelére.