147 1.6 TS - főkép

Blog

2012-10-30
Téli gumi

felkerültek a téli kerekek, új hankookot kapott mondván télen nem száguldozok, tavaszra meg kap egy másik set alu gurcsit valami pofásabb gumikkal. De most hogy leszórtuk róla a régi gumikat lényegesebben csendesebb lett, szóval nem volt valami kerek, jelen esetben a gumi nem volt az :D. November v Tovább »

2012-09-20
Így kell unatkozni.

Mióta megvan a szépség a műszerfal karácsonyfaként funkciónál, ám az izzók szépen lassan elkezdtek kiégni, azaz javultak meg a dolgok áldásos tevékenységemnek köszönhetően. A középső részen is akadtak piros díszítőelemek mikor megvettem nevezetesen egy rossz olajgomba, de az gyorsan cserélve lett na Tovább »

2012-06-02
Életmentő műtét.

Végre megtörtént a nagy műtét, vezérmű szíj és görgők, hosszbordás szíj és barátai, vízpumpa, olajgomba, termosztát javítás, olajcsere és a szűrő, egy rahedli szimering mert dőlt az olaj innen onnan, légszűrő meg a pollenszűrők, friss meleg fagyálló, váltóolaj, kipufogó felfogató gumik és más most n Tovább »

2012-04-05
Elektronika :)

Tegnap este voltam a srácnál aki kiütötte a kicsi kocsiból a hibákat. Én naív azt hittem hogy megtudom hogy mi volt a baja, de annyi hiba és olyan régóta gyűlik hogy nem volt egyértelmű a dolog, az arc azt mondta hogy szerinte évek óta nem volt kiütve belőle a cucc. Most járkálok vele pár napot hogy Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum