Tagok >> Orosz >> 156 Sportwagon 2.4 JTD 20v

156 Sportwagon 2.4 JTD 20v - főkép

Blog

2016-08-24
Eljött hát ez a nap is

Nehezen hiszem el azt, amit most le fogok írni, de ma elrepül a háztól az alfám...de nem velem. Egy év telt el azóta, hogy ez az erős jószág a kezeim közé került. Nagyon sok örömöt okozott és rajta keresztül sok remek embert ismerhettem meg. Ezalatt az egy év alatt a vásárláskor kitűzött célt azt hi Tovább »

2016-05-28
Update!

A múlt héten több dolog is történt alifval, lássuk is, hogy mik: le lett cserélve a két első kerékcsapágy,így végre hallani fogom a zenét akkor is ha kanyarodok. Zé által ki lett cserélve a jobb féltengely csillag,és csodák csodájára eltűnt a kormányrángatás másodikban kigyorsításnál. Továbbá le let Tovább »

2016-04-12
Vihar előtti csend

Már úgyis sok ideje nem volt gond a kocsival(haha) ezért csinált néhányat magának. Kezdődött ott, hogy a hosszbordásszíj megnyúlt és nekiállt cincogni amikor bekapcsoltam a klímát, meg le-le állt a szervóm. Aztán valamelyik nap a D.Z. tuningba menet 200 méterre a bejárattól elcsattant valami a kocsi Tovább »

2016-04-03
Ez nem az én hetem

Nos a hét elején sikerült betörnöm a telefonom kijelzőjét,aztán megbírságoltak forgalomtól elzárt területen való áthajtád miatt, végül ma eldurrant a szervóolaj csövem. No comment. Tovább »

2016-03-26
Én vagyok a fény

A mai napon kaptam vissza a jószágot egy hetes kényszerpihenőjéből. Sajnos a lenkerék-kuplung összehangolás csak ma délelőtt lett kész, így a kocsi is csak délutánra lett összerakva. Most a kocsi végre (rekatíve) kussban van és nem játszik szovjet kávédarálós nótákat ha eleresztem a klungot. Na de e Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 Sportwagon 2.4 JTD 20v
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2004
  • Színe:Blue Cosmo
  • Jellemzők:
    Sötétkék testében lágy szövet ülések és egy 2.4 literes JTD motor lakozik. Ez a harmadik autóm, ám az elsőkkel nem nagyon foglalkoztam tankoláson meg egy-két kósza izzócserén kívül(VW golf IV,Alfa Romeo Crosswagon). így ezen a csodán tanulgatom hogy is kell megjavítani ezt meg azt. Mivel a számítógépek világában eléggé otthonosan mozgok, így az elektronikai dolgok is érdekelnek. Küldetésem, hogy ezt a kocsit egy év leforgása alatt teljesen az én ízlésemnek megfelelően módosítsam és újítsam fel kívül és belül.
  • Extrák:
    Automata kétzónás légkondi
    Sebességtaró automatika
    Rádióvezérlés a kormányról
    Autórádió CD olvasóval,USB-vel,AUX-al,antennával 6 hangszoró
    Tolatóradar
    ASR,ABS
  • Egyéb:
    To-do álomlista:
    -Menetfény&Ködlámpa(64.000Ft)
    -Teljes külső fényezés(220.000Ft)
    -Új első fényszóró búrák(44.000Ft)
    -Intercooler(70.000Ft)
    -Lengéscsillapítók(70.000Ft)

Fotóalbum