155 1.8 TS 16V - főkép

Blog

2017-04-08
Műszaki + teljes futóműcsere

Augusztus óta hírdetem az autót, összesen ha ketten jelentkeztek érte. Na mindegy... Eljött a műszaki ideje, így felmértük mi fog kelleni. A lista elég széles lett... -Első lengőkarok -2 db toronycsapágy -Első-hátsó gátlók -Hátsó rugók -Hátsó lengőkar felújítása + gumi ütközők, bizbaszok. Tovább »

2017-03-22
Szakértő kezekben az autó

Nemrég voltam a Ber-Do-nál, ahol motordiagnosztikán esett át az autó. Nagyon jó tapasztalataim vannak a hellyel. Gyári gépük van, minden lehetséges tesztet elvégeztek. Az eredmény egy rossz alapjárati motor, egy lassan jaldokló légtömegmérő és egy halott lambda szonda. Ezeket most kicserélem. Ez elm Tovább »

2016-11-05
Első fékek

Sor került az első fékek komplett felújítására. Kapott: -új gumiharangokat a csapokra -új tárcsák -új betétek Mostmá megáll. Óraállás: 300500 Tovább »

2016-07-24
Nyár előtti 'nagyszervíz'

Nem aktuális az időpont amikor írom ezeket a sorokat, a szervíz kb. 2 hónapja történt. Cseréltünk kuplungot, LUK került az autóba, ezzel újabb lépést tett afelé, hogy tökéletes legyen. Kapott egy olajcserét, olajszűrő, levegőszűrő cserét, illetve át lett nézve, hogy minden rendben van-e a motortérb Tovább »

2016-03-20
Eladó sorba kerül?

Felkerült a gép a hasznaltauto.hu-ra, szóval ez a poszt leginkább annak szól, aki leendő vevőként ide téved! Kedves érdeklődő! Láthatod, hogy az autó nem a társaival egy árkategóriába került. Ennek több oka is van. Az első, hogy nem árulok zsákbamacskát. Rengeteget foglalkoztam vele, búj Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum