Mutasd

>> Egyéb2007-06-24

Továbbsétálva távol mindentől jól esett hallgatni a vízcsobogást és ilyen hűvös helyet nem sokat találtunk volna máshol.Legfeljebb egy pincét.De az már egy másik történet.

>> Egyéb2007-06-24

Vasárnapi ebéd után kicsinyt elnyúltam az ágyon és kisértésbe estem,hogy ott is maradjak de ez csak egy pillanatig tartott,máris felpattantam és már indultunk egy kis kirándulásra a közeli Pilis hegységbe,hogy árnyas fák között töltsük a délutánt.Kellemes szerpentinen vezetett az utunk élvezve a lóerőket és az Alfa útfekvését.És igen,tényleg csodálatos érzés volt sétálni a fák hűvösében.

>> Szerviz2007-06-23

Végre megoldódni látszik a probléma,amely az autóvásárlás óta fennállt,miszerint harmadnyi tanknál rángat a motor gyorsításkor,valamint indításkor nehezen indult.Yoyo és Ari barátom 4 órás melóval kipucolták a benzintankot,amelyben nem kevés dzsuva volt,kavicsok meg minden továbbá kicserélték a benzinszűrőt meg a benzinpumpát.Köszönet nekik!Az már nyílvánvaló,hogy most pöccre indul,most már csak arra vagyok kiváncsi,hogy üres tanknál hogyan muzsikál.Eddig mindig tele tankkal közlekedtem,nem láttam a varázsszemet.

>> Egyéb2007-06-18

Néhány pillanat a strandolásról,miközben az Alfák a parton pihentek:

>> Egyéb2007-06-18

Ma reggel három 155-ös indult el Gárdonyba,ahol is sok másik hasonló Alfával találkoztunk.
A velencei tó partján mustrálgattuk egymás autóját,majd a melegre való tekintettel belecsobbantunk a tó vizébe.Felfrissülés után még alfáztunk a tó körül,minekutána egy pompás étterem teraszán múlattuk az időt remek hangulatban.15 Alfa jött el de így legalább családias volt a hangulat.

>> Egyéb2007-06-17

Miután kicserélődött a derék fékolaj és ki lett próbálva fékezésileg blokkolva,azután Yoyo barátommal,aki elvégezte a műveletet,köszönet neki,szóval azután itt álltunk meg megvitatván az olajcsere rejtelmeit hosszan elemezve,és persze a világ dolgait is megbeszéltük:

>> Szerviz2007-06-17

Selénia rally-n 0-ra minősített fékolajnak cseréje megérett mostanra.Csodálatos változás történt a fékezés,mint olyan eseménykor,miszerint kurva jó lett a fék.

>> Egyéb2007-06-13

Ma jött el a napja,hogy megtegye az 5000. kilómétert az autó.Legnagyobb megelégedésemre probléma mentesen tette meg ezt a szép távolságot.

>> Egyéb2007-05-25

Hazafelé nem hagyhattuk ki a garamszentbenedeki apátságot,amely meglehetősen idős:932 éves idén.Úgyhogy megtekintettük.Jól mutatott az Alfa háttereként.

>> Egyéb2007-05-25

A városban egyébként rengeteg látnivaló van,sajnos sok az elhanyagolt épület de így is lenyűgözött a város .A sok látnivaló után egy csodálatos szerpentinen ereszkedtünk lefelé ami kizárólag hajtűkanyarokból állt.