Mutasd

>> Szerviz2013-07-04

AlfaCity-ről hazafelé az volt az érzésem hogy nem olyan jéghideg levegőt fúj be a klíma mint tavaly nyáron. Nem csoda mert csak 250 Gramm géz volt benne. Fel lett töltve 500g-al, UV adalékolva is lett a rendszer. Megint tökéletesen működött. Egy hét múlva arra lettem figyelmes hogy a klíma hűtő bal alsó sarkát megszínezte az UV adalékanyag. Ez egyet jelent: ott szivárgott el a klíma gáz. Ezután gáz lefejtés következett (még nem hiányzott semmi belőle), majd a légkondi hűtőjét kicseréltem. Holnap megyek és újra feltöltetem a rendszert. Német Wezel gyártmányú hűtő került bele a gyári Valeo helyett.
Végre a helyére került az első lökös bal oldali sarka is amit még az előző gazdánál nem sikerült valakinek rendesen visszaszerelnie (mellé volt téve, ezért elállt a sarka).
Mostanáig nem igazán kellett a motortérben matatnom, de most azért egy kicsit belenyúltam. Meg kell hogy állapítsam minden könnyen szerelhető, átgondolt mérnöki munka eredménye. Ja hogy 103 éve gyártanak autót!!! a névtelen lombardiai autógyárban :-)))