Mutasd

>> Szerviz2014-03-07

Ma 4 kis apróság érkezett hozzám egy cartárs jóvoltából. Nagyon örültem neki, mert ugyan kis szépséghibák, az én szemem zavarta a látvány. Ami jött: hátsó ablaktörlő, karral együtt, a csomagtartóban lévő hálótartót kiakasztó egyik műanyag pöcök, a jobb hátsó ajtó kilincsét belülről fedő műanyag háromszög, valamint a meleg levegő fúvóka. Mindent "beépítettem" elég ügyesen. Kb 3 perc volt :) A fúvókával volt egy kis pepecselés, mert ami nekem van, az króm karikás, amit kaptam az sima fekete volt. Nem engedtem a dizájnból, így teljesen szétszedtem mindkettőt, és abból építettem egy jól működő krómkarikásat, meg egy nem annyira jól működő sima feketét. Leszedtem a tető"spoilert" és kioperáltam azt a gumi függönyt, mert zavart, hogy mindig koszos, poros a kocsi hátulja. A patentokat kiszedtem, egy sem tört el, majd visszaraktam a gumi nélkül a helyükre. Lehet hülyén néz ki, de majd lesz az is orvosolva (vagy nem).

A fékem is rosszalkodott. Teljesen balra fordított állásban a nyerget érte a tárcsa. Ma szétszedtem az egészet, és a tartókonzolon fordítottam, hátha ez volt a gond. Miután összeraktam és kipróbáltuk már nem érte a tárcsát. Mindenesetre mindjárt próbaút, aztán ha kell még 1x szétkapom. Lassan csukott szemmel is tudnék Brembo rendszert szerelni. Erhard cartárstól remélhetőleg nemsokára megérkezik egy komplett felújított féltengely, valamint szeretnék már saját olajat önteni a vasba + ékszíj csere, és a többi szervizelés.

Az idén a gyáti TI felniket fogom használni, viszont mielőtt felraknám őket, fényezem grafit-szürkére, így egy az éven egy hangyányit csúszik, de ami késik nem múlik. mióta nálam van (kb. 1 hónap) 1600 km-t mentem vele, különösebb érdekességet nem véltem felfedezni azon kívül, hogy 2 oldalsó ablakon nincs fólia, másik oldalt van, valamint a hátsó ablakról nagyon érdekesen kezd leválni a fólia.