Andy, részben igazad van :) A matekot sosem szerettem és nem volt az erősségem, ezért lettem jogász és mondjuk nem programozó matematikus :))) De azért hétig (nyolcig) még el tudok számolni :P
Mikor még nálunk rendezték,a "Volga big foot"-nak kitört a jobb első kereke:))))))nem bírt el egy 1500-ös Moszkvával:)))bár az nem is,japcsi papundekni.......
Az USA autósok szerencsére Japó autót nyírnak ki... :)
(az "ős ellenség") Pedig maguknak köszönhetik, hogy annyi Japó, meg Kóreai... import autót adnak ott el.
Komáromba szokott lenni Amcsi autó találkozó ott szokás hogy mindig ki nyírnak egy nem amcsi gyártmányú autót. Haverom rendőrként volt ott biztosítani jó párszor ő mondta hogy a civicet 1-15 perc alatt tudták meg őlni ezzel az üresben nyélgázas dologgal.
Ennyi isten verte barmot. Nagyon kemények a 90 % a ruházatuk alapján a kékosztriga bárból szabadult :) amúgy ezek a homik egyszer egy régi Hondával csinálták ezt az 15 percig bírta azt hiszem :)
A fotópályázatra mekkora mérető kép küldhető? Küldtem két képet 9 Mb körülieket, de visszajött, hogy az alfaamore.hu szerver nem tudja fogadni :). Köszi.