Whiteskull2009-07-22 21:23:04 // 66309
Fortuna a Forma1-ből már régen kiveszett. :)))))
Satti2009-07-22 21:21:42 // 66308
Bírom az ilyen észrevételeket, de azt sem kell elfelejteni, hogy abban az évben a legtöbb, azaz 6 futamgyőzelme volt Kiminek és az utolsó, döntő futamon is úgy ment, ahogy kell. Nincs itt semmi gond, de már kezd egy kissé unalmassá váln ez az állandó nyavalygás, már lassan azon vagyok, hogy örülnék ha elmenne a Ferraritól, pedig nagyon örültem, amikor odakerült és amikor VB lett a géppel, akkor még jobban örültem, de azt be kell lássam az elvakult Ferrari fanoknál nincs rosszabb természetű emberfajta, ehhez képest az én elvakult drukkolásom csak pipafüst.
Na, ennyi csak így hrtelen.:-)
Na, ennyi csak így hrtelen.:-)
Grando2009-07-22 21:09:50 // 66307
Vagy VB-címet... :DDD
Pont a minap megnéztem a 2007-es utsó futamot. Azt a mákos kibaxott eget.... Fortuna bepótolta, amit a korábbi évek alatt Kimi búrájához vagdalt balszerencsében. Na meg a jövőre nézve is kimerítette a keretet. :DDDD
Pont a minap megnéztem a 2007-es utsó futamot. Azt a mákos kibaxott eget.... Fortuna bepótolta, amit a korábbi évek alatt Kimi búrájához vagdalt balszerencsében. Na meg a jövőre nézve is kimerítette a keretet. :DDDD
Whiteskull2009-07-22 21:07:17 // 66306
Gondolom ezért lett vb. Kimi. :DDDD
Satti2009-07-22 21:05:03 // 66305
Vak tyúk is talál szemet! :-))
mesa2009-07-22 20:16:39 // 66304
Tavaly mintha Massának sokkal több pontja lett volna év végén, nem ? :P
NaTo2009-07-22 19:06:47 // 66303
Halló!
Eladó 2db SuperGold Forma 1 bérlet.
3 napos belépés, péntek szombat vasárnap.
Fedett tribünre szóló ülőjegyek a célegyenes közepénél! plusz a VIP útra feljogosító matrica, valamint VIP parkoló a Hungaroring területén.
1db Jegy 70 000 ft.
a 2 együtt VIP matricával 120 000 ft!
Eladó 2db SuperGold Forma 1 bérlet.
3 napos belépés, péntek szombat vasárnap.
Fedett tribünre szóló ülőjegyek a célegyenes közepénél! plusz a VIP útra feljogosító matrica, valamint VIP parkoló a Hungaroring területén.
1db Jegy 70 000 ft.
a 2 együtt VIP matricával 120 000 ft!
Ferke2009-07-22 14:45:55 // 66302
Ez nem csak a Ferrarinál van így. Nézd pl. Vettelt. Muszáj lennie legalább 1 olyan pilótának a csapatnál, akivel versenyképes gépet lehet építeni. Ez már pár évtizede bebizonyosodott. PIlóta nélkül nagyon kevesen raknak össze VB gépet....
Ferke2009-07-22 14:44:21 // 66301
Mondjuk úgy, hogy a box-incidens után közösen megegyeztek. Nem volt esélye már maradni...
Ferke2009-07-22 14:43:28 // 66300
Alonsonak a mergánál tele lett a töke azzal, hogy az új srác az isten, és az 1. számú. Ehhez képest mit is adott fel? Alig maradt el a végén....
BMW forever!!!!!!!!2009-07-22 13:12:44 // 66299
Én ugy tudom hogy a mekiből ő jött el és nem rugták ki.De az ügy szempontjából lényegtelen,majd kiderül mi lesz.
Tom122009-07-22 13:08:48 // 66298
Nem hibás, csak rátesz egy lapáttal a "minden mindegy" hozzáállásával, ahogy az előző h.sz.-omban írtam, úgy látszik a "digóknak" kell /legalább/ egy ember, aki nem hagyja őket lazítani, Alonsoban talán ez meg van, ha meg túl sokat fog "okoskodni" /rossz helyen kezdi a "felrázást" :-)/, max. kivágják, mint a McLarenből..:-)))
Tom122009-07-22 13:04:13 // 66297
Massa is "csak egy felső közép kategóriás" versenyző lenne egy átlagos csapatban, de látszik, hogy legalább van benne akarat. Ahogy írtad, sokat hibázott, de azóta sokat fejlődött...
Úgy látszik, a Ferrarihoz olyan ember kell, aki "felrázza" a csapatot /M. S./. ...nem azért, hogy "bántsam", de, ha nem tudnám, hogy Kimi autóversenyző, max. egy ruhatári jegyszedőnek nézném ilyen "agresszivitással"...:-))
Úgy látszik, a Ferrarihoz olyan ember kell, aki "felrázza" a csapatot /M. S./. ...nem azért, hogy "bántsam", de, ha nem tudnám, hogy Kimi autóversenyző, max. egy ruhatári jegyszedőnek nézném ilyen "agresszivitással"...:-))
BMW forever!!!!!!!!2009-07-22 12:55:37 // 66296
Massa soha nem verte Kimit.Nem a pillanatnyi állást kell nézni hanem az év végén az összpontokat.De mind1 is.Én nem akarom bizonygatni senkinek Kimi klasszisát vagy az ellenkezőjét.ja.........és jó autóval nem mindenki tud ám jól menni.Kovalainen hol volt tavaly?Heidfeld?Pedig Kubica ua a vassal az élen volt.Vagy elötte Fisichella?Alonsó ua vassal verte a többieket.Na kb ennyi.Aki elkönyvelte magában hogy Kimi a hibás a ferrari szar évéért azt ugysem lehet meggyőzni,de nem is akarom:-))))
Speed2009-07-22 12:43:38 // 66295
Ja Masa két éve veri Kimit. Mikor is? Ja hogy idén több pontja van! Még nincs vége a szezonnak. Érdekes hogy egyesek tvaly Massát szídták, hogy nem bírja a nyomást. Sokat hibázik. Most meg szinte nyalják.... Amúgy nekem is elmenne a kedvem ha állandóan beszarna alattam a gép. Ha meg Alonso megy a ferkához, akkor Masa tuti kettes számú lesz.
BMW forever!!!!!!!!2009-07-22 10:32:02 // 66294
Alonso is fel fogja adni,mint ahogy a mergánál is tette......
Ferke2009-07-22 10:29:01 // 66293
Igen, Hamiltonnak is csak addig volt nagy arca, amíg jó volt a vas, pontosan. Amikor ár nem jó, akkor ki akar állni a 10. körben, mert "kímálni akarja az autót"
Ez a baj ezekkel a pilótákkal, ide értve Kimit is: semmi küzdeni akarás nincs benne. Számomra Kimi akkor lenne klasszis, ha a szerintetek "xar" Ferrarival minimum Massát pcsázná minden egyes futamon. Hiszen ugyanolyan az autójuk, Kimi klasszis, Massa pedig egy kis mitugrász pösze, nem igaz?
Anno MS alatt is volt xar autó, de azzal a xar autóval 3x annyi pontot kaszált, mint a csapattárs...és ez rendre így volt.
Alonsot én is rühellem, de az utóbbi időben annyit bizonyított többünknek is, hogy nem adja fel egykönnyen.
Ez a baj ezekkel a pilótákkal, ide értve Kimit is: semmi küzdeni akarás nincs benne. Számomra Kimi akkor lenne klasszis, ha a szerintetek "xar" Ferrarival minimum Massát pcsázná minden egyes futamon. Hiszen ugyanolyan az autójuk, Kimi klasszis, Massa pedig egy kis mitugrász pösze, nem igaz?
Anno MS alatt is volt xar autó, de azzal a xar autóval 3x annyi pontot kaszált, mint a csapattárs...és ez rendre így volt.
Alonsot én is rühellem, de az utóbbi időben annyit bizonyított többünknek is, hogy nem adja fel egykönnyen.
Satti2009-07-22 09:50:10 // 66292
Ez a Brawn-hoz való igazolás egy kitalált hír csak sztem, vagy etetés, de ha mégis oda menne 2010-ben akkor a Brawn csaoatnak nem kerülne sok pénzébe, mivel élő szerződése van Ferrarival a jövő évre, ezért, ha megválnának is tőle, akkor is fizetnikellene a jövő évét. Nehéz ügy.
Ferko2009-07-22 08:10:58 // 66291
No meg azért azt sem kellene elfelejteni, hogy Jenson "Énvagyokalegjobb" Button milyen versenyen nyert itt. Asszem a fél banda ki is esett..-DDD
GT Ɨ|ѯ2009-07-22 05:47:25 // 66290
remélem megnyeri:-)
( Todt )
( Todt )
Xixo2009-07-22 02:55:20 // 66289
Arról se beszéltünk még, hogy már nem fejlesztjük tovább az idei autót!!!
Ami persze érthető, de így még ennyit se fogunk elérni, mint idáig... :(
Ami persze érthető, de így még ennyit se fogunk elérni, mint idáig... :(
Xixo2009-07-22 02:06:27 // 66288
Jah és most már hivatalos az is, hogy Mózli nem indul újra!!
Xixo2009-07-22 02:00:14 // 66287
Xixo2009-07-22 01:54:29 // 66286
Xixo2009-07-22 01:46:12 // 66285
De hogy téma is legyen!
Mit szóltok, hogy indul Todt a FIA elnöki székéért?
És vatanen "magyaros" kampányához?
Mit szóltok, hogy indul Todt a FIA elnöki székéért?
És vatanen "magyaros" kampányához?
Xixo2009-07-22 01:08:40 // 66284
Nem is mondtam, hogy klasszis lenne! :))
Az MS, AS, GV...............
Az MS, AS, GV...............
Xixo2009-07-22 01:01:47 // 66283
Oks, igazad van!! De akkor Ti se gyertek többet azzal, hogy ha jó lenne a gép tolná neki, ha rá tervezték volna az autót (idén láthatjuk ennek az eredményét) tolná neki.... :))
Xixo2009-07-22 00:54:42 // 66282
A tény az, hogy két éve picsázza már a másodhegedűs brazil csapattársa.
Itt meg ennek ellenére fényezitek, hogy mekkora klasszis....
Szerintem az a tűz, ami megvolt benne a mekis éveiben, a Ferrarinál megnyert VB cím után teljesen eltűnt belőle.
A Brawnhoz meg biztos nem fog menni, mert ott van Bátön, mellé meg elég egy olcsó másodpilóta. Kimit faxnak fizetnék meg? Elsőszámúnak biztos nem hívják át....
Alonzó meg legnagyobb ellenszenvem ellenére is bizonyítgatja, hogy jó pilóta. Most látszik ez, amikor a szarból próbál várat építeni és nem feltétlen a VB címei miatt.
Ha jön hát jön. Mit lehet tenni? Azért remélem Massa majd őt is elkeni, mint Rajt! :))
Itt meg ennek ellenére fényezitek, hogy mekkora klasszis....
Szerintem az a tűz, ami megvolt benne a mekis éveiben, a Ferrarinál megnyert VB cím után teljesen eltűnt belőle.
A Brawnhoz meg biztos nem fog menni, mert ott van Bátön, mellé meg elég egy olcsó másodpilóta. Kimit faxnak fizetnék meg? Elsőszámúnak biztos nem hívják át....
Alonzó meg legnagyobb ellenszenvem ellenére is bizonyítgatja, hogy jó pilóta. Most látszik ez, amikor a szarból próbál várat építeni és nem feltétlen a VB címei miatt.
Ha jön hát jön. Mit lehet tenni? Azért remélem Massa majd őt is elkeni, mint Rajt! :))
Kazes☻2009-07-21 21:16:38 // 66281
R.I.P.
Igazán sajnálatos.
Igazán sajnálatos.
Buksi2009-07-21 21:16:13 // 66280
Béke poraira! :-(((
Biztos belenyúltak valami "darázsfészekbe"!
Biztos belenyúltak valami "darázsfészekbe"!
Kazes☻2009-07-21 21:15:47 // 66279
R.I.P.
Igazán sajnálatos.
Igazán sajnálatos.
mesa2009-07-21 20:58:34 // 66278
Kazes☻2009-07-21 20:40:07 // 66277
Mármint Massa. :) (ez kimaradt)
Kazes☻2009-07-21 20:38:51 // 66276
Ez mind igaz, viszont tavaly se lett és idén sem lesz VB még ha Raj be sem ül az autójába, akkor sem. Sőt lehet, hogy sose lesz VB, de azért jó sofőr, ám nem hiszem, hogy kimagasló lenne. De nem rosszabb, mint Kimi. Szvsz. :)
GT Ɨ|ѯ2009-07-21 19:44:17 // 66275
legalább van mit kinyitni:-DDD
Tom122009-07-21 19:22:14 // 66274
Ja, lassan, ha jó kis versenyt akarok látni, fel kell "bontani" az "archívot".:-))
Tom122009-07-21 19:17:58 // 66273
Ez van...
...erre mondják, hogy megalszik a szájában a tej...:-)))
...vagy megfagy a Vodka.;-DD
...hogy ez ki ne maradjon...;-))
...erre mondják, hogy megalszik a szájában a tej...:-)))
...vagy megfagy a Vodka.;-DD
...hogy ez ki ne maradjon...;-))
GT Ɨ|ѯ2009-07-21 18:59:23 // 66272
meg Regazzoni.....:-))
Reutemann.....
Reutemann.....
Satti2009-07-21 17:58:05 // 66271
Az hogy, kinek milyen a vérmérséklete, azok teljesen külőnböző dolgok, az egyik ilyen, a másik meg olyan.
Tom122009-07-21 17:51:36 // 66270
Egyébkén abban az időben volt egy másik "kedvencem" is /hasonló volt a stílusa, mint Gilles Villeneiuve-é, vagy Alesi-é/, Stefan Bellof, szép karrier állt előtte, de félbe szakadt az Eau Roge-ban /Spa/... /akkor pont nem F1-es autóban/
Szerintem valami hasonlót látnak a "Tifosik" Alonsoban is /A Tűz :-)/, azért "reménykednek".:-)
Szerintem valami hasonlót látnak a "Tifosik" Alonsoban is /A Tűz :-)/, azért "reménykednek".:-)
Satti2009-07-21 17:47:47 // 66269
Csak véletlenül ütöttem mellé vazze! :-)) " csak"
Tom122009-07-21 17:39:11 // 66268
Ahogy olvastam a h.sz.-odat, egy másik példa jutott eszembe. Alesi. Szinte egész pályafutása alatt /főleg az első felében/ egy karnyújtásnyira volt neki a VB cím, mégsem jött össze soha és mégsem tűnt még a pályafutása vége felé sem "kiégettnek". Így "nyitott" ´90-ben /mikor azért nem volt semmi többször lenyomni az akkor már befutott Sennát egy vergődő Tyrrellel/ és a folytatás sem volt ettől gyengébb. Talán, mert tudott küzdeni, ha elvileg még esélye sem volt... Valami ilyesmi hiányzik Kimiből - szerintem. "Adjatok neki egy jó - gyors - megbízható autót, akkor majd világbajnok lesz", mondják sokan... Olyan autóval 10 F1-es versenyzőből legalább 7 VB lenne. Nem is a győzelmek száma a lényeg, hanem sok rajongónak /F1, Ferrari, stb/ a "látszat" hiányzik, mert egész más úgy feladni egy futamot, hogy kiszállok "fapofával" és iszogatom az energiaitalomat, meg cseverészek a szerelőkkel /ebből szerintem a nézők 90%-ának az jön le, hogy sz@rik az egészre/, vagy földhöz vágom a kesztyűket és leverem a lovat a Ferrari kamionról, "mérgemben", hogy lepukkadt a gép alattam...:-)) /Alesi - Monza/ Persze ez mindkettő "extrém" példa, csak a különbséget akartam érzékeltetni, ha valaki szívvel - lélekker AKAR, vagy, "ha nincs jó autó, nem eröltetem magam" hozzáállás. Mindegy, ezt szerintem már Kimi szülei elszúrták, valami kimaradt a nevelésből...:-)))
Buksi2009-07-21 16:56:55 // 66267
Az nem rossz eredmény, nekem sajna csak ennyi sikerült! :-DDDD
Muti azt a képet! :-DDD
Muti azt a képet! :-DDD
mesa2009-07-21 16:56:33 // 66266
"- A Hungaroring egy ördöglakat. (..) Nem véletlen, hogy élete első F1-es győzelmét Jenson Button itt szerezte, vagy hogy Thierry Boutsennek itt sikerült nyernie, és még sorolhatnám a legendás versenyeinket."
by Palik
Itt győzött először F Alonso is, ha jól emlékszem, nem is volt olyan rég.
by Palik
Itt győzött először F Alonso is, ha jól emlékszem, nem is volt olyan rég.
afri2009-07-21 12:02:12 // 66265
rájöttem, miért nem tudok képet feltenni róla, mert .bmp formátumú, és ide csak .jpg, .gif, .png fájlokat lehet!! :-(
majd átkonvertálom!! :-)
majd átkonvertálom!! :-)
afri2009-07-21 11:54:56 // 66264
19.56 !!!!
haverom legjobb ideje!!! >:-) én egy másodperccel rosszabb vok, bármit is csinálok!!! nem tudom, hogy lehet 19.56-ot menni!!!!
ááá, nem tudok feltölteni képet vmiért!!! :-((( pedig el is mentettük a játékot!!! na mindegy! megpróbálom máshová!
haverom legjobb ideje!!! >:-) én egy másodperccel rosszabb vok, bármit is csinálok!!! nem tudom, hogy lehet 19.56-ot menni!!!!
ááá, nem tudok feltölteni képet vmiért!!! :-((( pedig el is mentettük a játékot!!! na mindegy! megpróbálom máshová!
mesa2009-07-21 11:31:40 // 66263
Aki "xsak" Kimi drukker, az pedig kezdjen akciós fehér polókat vásárolni, gondolván a jövő évre! :))
Satti2009-07-21 08:13:58 // 66262
Olyan nincsen, hogy "ha", ezt pont ti szoktátok mondani.:-))
Ami volt, elmúlt, ami megtörtént, az úgy történt, ahogy, ennyi erővel, Kimi már 2-3-szoros VB is lehetne, "ha" nem szarik be alatta állandóan annak idején a McLaren......
Kár is ezen mélázni, mert változni úgysem fog semmi, aki "xsak" Ferrari drukker, mindegy ki vezeti a gépet, az reménykedjen, hogy lesz még jobb is majd a jövőben.
Ami volt, elmúlt, ami megtörtént, az úgy történt, ahogy, ennyi erővel, Kimi már 2-3-szoros VB is lehetne, "ha" nem szarik be alatta állandóan annak idején a McLaren......
Kár is ezen mélázni, mert változni úgysem fog semmi, aki "xsak" Ferrari drukker, mindegy ki vezeti a gépet, az reménykedjen, hogy lesz még jobb is majd a jövőben.
BMW forever!!!!!!!!2009-07-21 07:34:09 // 66261
Nem szállok be semmilyen vitába mert felesleges.
Ami tény:amikor megbizható és gyors autót kapott akkor mindenkit megvert.Na ez van.Hamilton is kiégett?meg szarik bele?Nem,csak ő azért nem téma mert nem ferrarival megy.Ha azzal menne őt szidnátok hogy "né má........vb lett azt most már leszarja.vonuljon vissza!"
Az a baj hogy mindegy ki van a ferrarinál ebben a topicban ugysem lesz senki elég jó aki nem nyeri meg az összes versenyt az évadban.
Én személy szerint magasról leszarom a ferrarit,és csak remélni tudom hogy valósággá válik amit Speed leirt.Legyen meg az örömötök,menjen innen el akár a brawn-hoz akár egy másik jobb csapathoz,és verje szarrá a ferrarikat.Na akkor mit fogtok mondani?
Alonsót is fikázta mindenki hogy ha jön a ferrarihoz akkor nem néz több F1-et.Most mi van?
Alonsot akarjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Majd megmutatja hogy kell ezt.
Az én véleményem és ezt ne vedd magadra hacsak nem érvényes rád is,hogy Ti sem tudjátok mit akartok.Olyan nem lesz mint MS hogy jön és mindent visz.Ez történelem.Nem kell ám mindenkit hozzá hasonlitani,mert akkor csak elégedetlenek lesztek mindig.De ha ez nektek jó akkor tegyétek.Én csak röhögök itt a hsz-eken,mert van pár orbitális f@szság köztük.De nem is merülök bele.......ú
Na PISZ !!!!!
Ami tény:amikor megbizható és gyors autót kapott akkor mindenkit megvert.Na ez van.Hamilton is kiégett?meg szarik bele?Nem,csak ő azért nem téma mert nem ferrarival megy.Ha azzal menne őt szidnátok hogy "né má........vb lett azt most már leszarja.vonuljon vissza!"
Az a baj hogy mindegy ki van a ferrarinál ebben a topicban ugysem lesz senki elég jó aki nem nyeri meg az összes versenyt az évadban.
Én személy szerint magasról leszarom a ferrarit,és csak remélni tudom hogy valósággá válik amit Speed leirt.Legyen meg az örömötök,menjen innen el akár a brawn-hoz akár egy másik jobb csapathoz,és verje szarrá a ferrarikat.Na akkor mit fogtok mondani?
Alonsót is fikázta mindenki hogy ha jön a ferrarihoz akkor nem néz több F1-et.Most mi van?
Alonsot akarjuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Majd megmutatja hogy kell ezt.
Az én véleményem és ezt ne vedd magadra hacsak nem érvényes rád is,hogy Ti sem tudjátok mit akartok.Olyan nem lesz mint MS hogy jön és mindent visz.Ez történelem.Nem kell ám mindenkit hozzá hasonlitani,mert akkor csak elégedetlenek lesztek mindig.De ha ez nektek jó akkor tegyétek.Én csak röhögök itt a hsz-eken,mert van pár orbitális f@szság köztük.De nem is merülök bele.......ú
Na PISZ !!!!!
Xixo2009-07-21 03:16:57 // 66260
Alonzó pont nem fog beleszarni, mint ahogy tavaly sem szart bele és úgy fest idén sem szarik bele. Pedig elég fos a rönyó. És mondom ezt úgy, hogy nem csipázom. Én még nem felejtettem el a régebbi dolgait, hiába is jófiú mostanság. :))
Raj meg VB se lett volna, ha 2007ben Monzában nem szarik be a vas Massa alatt. Több pontja volt a futam előtt és Raj elől esett ki. Akkor nem ő lett volna az elsőszámú pilóta. Aztán tavaly már simán verte Massa és egyenlőre idén is hasonlóan fest a dolog.
Kurvára örültem a VB címének, de számomra az inkább szerencse volt, mintsem egy klasszis teljesítmény.....
Raj meg VB se lett volna, ha 2007ben Monzában nem szarik be a vas Massa alatt. Több pontja volt a futam előtt és Raj elől esett ki. Akkor nem ő lett volna az elsőszámú pilóta. Aztán tavaly már simán verte Massa és egyenlőre idén is hasonlóan fest a dolog.
Kurvára örültem a VB címének, de számomra az inkább szerencse volt, mintsem egy klasszis teljesítmény.....
Online tag
0
Vendég0
614
Fórum
Friss topicok
- 159
- Adok-veszek
- Giulia
- Alfa reklám
- Spider
- Retrovízió - A '70-es, ...