Lavazza-Alfa Amore kávé akció!

2009-10-28  Alfa Amore
Vásárolj kávépatronokat a Lavazza és az Alfa Amore közös akciójában és ingyen kapod a hozzá tartozó kávéfőzőt!!!
Hírek >> 2009

Buon Giorno mindenkinek, meghívhatunk egy kávéra? Nehéz nemet mondani! :)

Mint azt tudjátok, az egész világ kávézik, mindenki iszik valamilyet, de nagyon kevesen fogyasztanak igazi minőségi kávét, ezáltal megfosztva magukat a minőségi kávézás élményétől. Mi lenne, ha ezen a szokáson változtatnánk a mai naptól kezdve? Az Alfa Amoréval közösen úgy gondoltuk, hogy ha már úgy is nagy olasz autó rajongók vagytok - ami már önmagában is kiemel az átlag közül -, próbáljunk meg közelebb jutattni Titeket az igazi olasz kávézás élményéhez. Mert ugye miről szól az alfázás? Az autózás élményéről. Amit persze elérhetsz sok más márka autóival is, de az alfázás az teljesen más, az az amikor önföledten mosolyogsz és csak az érti ezt, aki már egyszer megtapasztalta! Nos, valami ilyesmiről szól a Lavazza élmény is, megkóstolod és ugyan azt érzed, mint az Alfa volánja mögött: hmmm, ez valami más, valami különlegesség, valami ami kell nekem!

Az Alfa Amore jóvoltálból egy különleges ajánlatot nyújtunk Nektek! Nem, a hölgyeket nem tudjuk elküldeni! :)

Mindenkinek van otthon kávéfőzője? Persze, hogy van... hány éves? Még nászajándék volt vagy beruháztál egy újba, amit majd pár év múlva már javítani kell? Ráadásul minden főzés után ki kell takarítani a kávéfőzőt?!

Mi viszont ingyen adunk Neked egy kávéfőzőt! 

A szervizelését is mi álljuk, teljesen ingyenesen, így reméljük, ha baja van (ami nem szokott előfordulni, hisz' olasz :) ) nem viszed máshoz, hanem minket hívsz és kapsz egy másik készüléket, ameddig a Tiedet nem javítjuk meg.

A mi kávéfőző gépeink után nem kell takarítani, ugyanis kávépatronokat kezel a gép, aminek óriási előnye, hogy egy mozdulattal a kukába öntheted a kapszulákat, ha elkészültek a kávék, és nem is kell takarítani, mert nem koszol. Mondjuk nem is nagyon lenne ideje összekoszolni a gépet, ugyanis a bekapcsolástól számítva 60 másodpercen belül lefőzi neked a kávét, ebben benne van a víz 95 fokra való felmelegítése is.

Az olaszok szerint egy jó kévéhoz három dolog szükséges: egyik a 95 fokos a víz, a második a 15 atmoszférás nyomás és harmadjára a jó minőségű kávé. Mi mind a hármat a rendelkezésedre bocsátjuk, Neked csak meg kell nyomni a gombot. Mindegyik kávégépünk tud gőzölni is, ami nagyon fontos, mert ha valaki cappuccinót szeretne inni (nem csak kévénk van, de erről majd később), igazi olasz cappuccinót, akkor ahhoz a felgőzölt tej elengedhetetlen.

A kávépatronok másik előnye, hogy a frissen őrölt kávét nagyon gyorsan hermetikusan le tudják zárni. Speciális eljárással csomagolják, ezért is képes megtartani az aromáját és fantasztikus ízvilágát.

A Lavazza minőséget nem csak kávézás közben élvezheted! Van a kávén kívül osztatlan sikert aratott  forrócsokink és cappuccinónk is. Ezek már nem patronos formában, hanem, porként vannak csomagolva.

Mostmár kellő kedvet csináltunk a kávézáshoz, ezért egy kicsit segítünk abban, hogy milyen kávékat tudsz otthon csinálni.

A kávék

Az espresso vitathatatlanul a kávék királya. Az olaszok szenvedélye az espresso iránt az ital végtelen számú változatának köszönhető. Ma már számtalan módja van egy espresso elkészítésének. A tradíciónak és az innovációnak fontos szerepe van a világhírű olasz kávékultúrában, így tudnak lépést tartani a régi és új vásárlók különböző kávézási szokásaival. Egy kis ízelítő a különböző italokból:

Lavazza Espresso: 8-9 gramm kávéból, espresso géppel készített, általában 25-30 ml kávét jelent, 2-4 mm vastagságú krémmel a tetején.

Lavazza Cappuccino: a cappuccino az espresso mellett talán a második legismertebb kávéfajta. Készítése: hagyományos espresso, meleg tejhabbal, közepes csészében. Űrtartalma: kb. 160 ml

A cappuccino tetejét díszíthetjük fahéjjal vagy kakaóval.

Espresso Macchiato: frissen főzött espresso valódi tejhabbal a tetején.

Most már majdnem mindent tudsz, egyik kezed az egéren, a másikkal már a kávét keresed? Ahhoz, hogy megtudd, hogyan juthatsz hozzá klikkelj ide! Az ott található e-mail címen rendelheted meg az eredeti Lavazza kávégépet és a kávékat!

Minden kávégépre felkerül az Alfa Amore logója, hogy mind a két szenvedélyed egy helyen legyen!

Jó kávézást mindenkinek! Arrivederci!