Átadtuk Tomi Alfáját - FRISSÍTVE!

2015-03-31  Halesz
Az Alfa Amore közössége nem egyszer mutatta már meg, hogy azonnal összefog, ha valamelyik tagja bajba kerül. Tomi nem gondolta volna, hogy miután kiégett az Alfája, pár héten belül már egy másik 156-os volánja mögött ülhet majd... De az alfások nem hagyták cserben.
Hírek >> 2015  

Az előzményekről itt olvashatsz, az alábbiakban az átadásról szóló rövid beszámoló következik + egy videó.

Budapestről mintegy 20 Alfa Romeo indult útnak Simontornya felé, útközben sorra csatlakoztak be az alfások, és végül kb 50 autóval érkeztünk Simontornyára.

A vár előtt fogadott minket Tomi (tomie90), aki megpillantva új autóját, könnyeivel küszködött. A rosso 156-os úgy nézett ki, mintha most gördült volna ki a szalonból. Tomi tartott el-elcsukló hangon köszönte meg mindenkinek, aki segített ebben a projektben.

Az első indításnál mindenki izgult kicsit (főleg Marek :)), de pöccre indult a Twin Spark motor. Aztán Tomi végre mosolygott is, mikor elindult az autóval. 

A jelenlévők, akik segítetettek, hogy Tomi újra Alfába ülhessen, a kiégett autó csomagtartójára írták fel a nevüket. Ez a csomagtartófedél a tervek szerint felkerül majd az autóra, ha Tomi alfás találkozóra idul :)

Az átadás pillanatait megörökítette a Duna TV Családbarát Magazinja:

Írta:
Halesz
Kapcsolódó topic:
Balesetek