VIDEÓ: a Stelvio megérkezett Magyarországra!

2017-03-30  Alfa Amore
Megérkeztek Magyarországra a Stelvio első példányai. A First Edition modellek jó ár-érték arányú választásnak tűnnek, a 15,6 milliós árban szinte minden olyan extra benne van, ami elvárható egy ilyen autótól.
Hírek >> 2017  

 A vártnál sokkal korábban, március utolsó napjaiban megérkeztek a hazai kereskedésekbe - így az Olasz Autók Házába és a Pappas Autó Kárpát utcai Alfa Romeo szalonjába is - a Stelvio első példányai. 

A First Edition változat csak a 280 lóerős, 2 literes turbós benzinmotorral érhető el, amely mellé automata sebességváltót és Q4-összkerékhajtást kapunk. Ezzel a motorral és az automata váltóval mindössze 5,7 másodperc alatt gyorsul az 1,6 tonna súlyú Stelvio 100 km/órás sebességre.

A First Edition nagyon gazdag szériafelszereltséget kínál: 20 colos könnyűfém keréktárcsákat, bi-xenon fényszórókat, a 8.8" TFT 3D navigációs rendszert, fűthető elektromos bőrüléseket és kormányt, sőt a valódi faberakások is a csomag részei. De van benne parkolókamera, elektromosan behajtható tükrök, váltófülek, valamit kulcsnélküli nyitás és indítás is.

Magyarországon a Stelvio First Edition kiadása 15  690 000 forinttól elérhető. (nagyságrendileg 3 millió forintnyi extrával megpakolva.)

Akit bővebben érdekel a Stelvio, annak itt egy aktuális árlista!

A First Editon akciós árlistája itt érhető el

Félreértések elkerülése végett, a First Edition nem az alapváltozat, az később érkezik majd, 150 lóerős dízelmotorral, és sokkal barátibb induló árral.

Fotók forrása: Olasz Autók Háza Facebook-oldala

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
Stelvio

Az utolsó 3 hozzászólás:

Tocke2018-08-09 09:38:45 // 990
Az utóbbi hónapban kb 2000 km-t vezettem csak a Balaton környékén. Nagyon örültem, hogy nem volt nap, hogy ne találkoztam volna egy-egy Stelvio-val (sokkal többel mint Giu-val). Messziről észrevenni, színesítik a forgalmat. A másik dolog miatt az egyik szemem sír a másik nevet. Ezzel az autóval az Alfa sztem elérte a célját, meg tudott szólítani más típus orientált embereket is, nem csak a fanokat. Remélem majd ezeknek a remek autóknak az új tulajdonosai előbb-utóbb át fogják érezni, hogy egy nagyon ritka, összetartó család részeseivé váltak mivel nem egy autót, hanem egy Alfa Romeo-t vásároltak. Ugyanis kicsit hiányérzetem volt amiatt, hogy egyetlen egy sem intett vagy villantott vissza. (Erhard nem volt köztük:-))
Haddel2018-07-31 19:22:51 // 989
Igen ,láttam róla videót is ,az Emirates prezentálásában😃