VIDEÓ: a Stelvio megérkezett Magyarországra!

2017-03-30  Alfa Amore
Megérkeztek Magyarországra a Stelvio első példányai. A First Edition modellek jó ár-érték arányú választásnak tűnnek, a 15,6 milliós árban szinte minden olyan extra benne van, ami elvárható egy ilyen autótól.
Hírek >> 2017  

 A vártnál sokkal korábban, március utolsó napjaiban megérkeztek a hazai kereskedésekbe - így az Olasz Autók Házába és a Pappas Autó Kárpát utcai Alfa Romeo szalonjába is - a Stelvio első példányai. 

A First Edition változat csak a 280 lóerős, 2 literes turbós benzinmotorral érhető el, amely mellé automata sebességváltót és Q4-összkerékhajtást kapunk. Ezzel a motorral és az automata váltóval mindössze 5,7 másodperc alatt gyorsul az 1,6 tonna súlyú Stelvio 100 km/órás sebességre.

A First Edition nagyon gazdag szériafelszereltséget kínál: 20 colos könnyűfém keréktárcsákat, bi-xenon fényszórókat, a 8.8" TFT 3D navigációs rendszert, fűthető elektromos bőrüléseket és kormányt, sőt a valódi faberakások is a csomag részei. De van benne parkolókamera, elektromosan behajtható tükrök, váltófülek, valamit kulcsnélküli nyitás és indítás is.

Magyarországon a Stelvio First Edition kiadása 15  690 000 forinttól elérhető. (nagyságrendileg 3 millió forintnyi extrával megpakolva.)

Akit bővebben érdekel a Stelvio, annak itt egy aktuális árlista!

A First Editon akciós árlistája itt érhető el

Félreértések elkerülése végett, a First Edition nem az alapváltozat, az később érkezik majd, 150 lóerős dízelmotorral, és sokkal barátibb induló árral.

Fotók forrása: Olasz Autók Háza Facebook-oldala

Írta:
Alfa Amore