Vége a várakozásnak!

2007-05-12  Alfa Amore
Nem, nem költöztünk át Kínába és nem hagytunk fel célunkkal, mindössze annyi történt, hogy az AlfaAmore immáron felnőtt. Ehhez idő kellett, mert az új modellt etalonnak szántuk. Kívül-belül megújítottuk és most bemutatjuk Neked!
Magazin >> Beszámoló  

Megérte várni

Az új Alfa Amore nem csak egy facelift. Egy teljesen új modell, amely tiszteletben tartja az Alfa hagyományait, de halad a korral, gyorsabb, többet tud és szebb is! Az új Alfa Amore minden alkatrésze új, más az alváz, más a karosszéria, de az elektronikát is kicseréltük! :)

Ülj be és próbáld ki

A régi kulcsoddal el tudod indítani az új Amorét. Csak lépj be a Garázsba felhasználóneveddel és a jelszavaddal és fedezd fel az új szolgáltatásokat. Egy ismerős, de valójában teljesen új környezet fogad majd, ahol sok új funkciót találsz!

A legfontosabb újdonságok

  • Blogot vezethetsz az Alfáidról, amelyben megírhatsz mindent, ami az autóddal történt, az autómosástól a nagyszervizig.
  • Nyilvántarthatod a költségeidet, legyen szó akár egy autópálya matrica vásárlásról, vagy a tankolásokról.
  • Több cikk és teszt! Ezentúl még nagyobb figyelmet fordítunk arra, hogy érdekes írásokat közöljünk az alfák világáról. Igyekszünk első kézből bemutatni a legfontosabb történéseket az Alfa Romeo világából.
  • Sok vita után megszüntettük az "alfa fertőzött" és az "alfa függő" tagsági szinteket, ezentúl mindenki "tag", aki megfelel a tagsági követelményeinknek. A tagsági követelmények egyébként nem változtak: főkép, lehetőleg az autóval együtt, bemutatkozás, az Alfád adatainak kitöltése, és legalább két fotó az autóról.
  • Újdonság, hogy adataid, valamint fényképeid láthatóságának három szintje lesz ezentúl! Minden adatodról, illetve fotódról egyenként beállíthatod, hogy azokat mindenki, csak a tagok, vagy csak a kedvenceidnek jelölt tagok láthassák.
  • Fontos változás, hogy maximáltuk az autókhoz feltölthető képek számát! Autónként 8 képet tölthetsz csak fel ezentúl. Ennek az az oka, hogy Titeket is arra kényszerítsünk, hogy valóban az aktuális autódról szóljanak ezek a fotók, ne a hétvégi balatoni buliról :) Ez utóbbi fotóknak is van helye, ugyanis csináltunk egy fotógalériát, ahová feltöltheted a számodra legfontosabb 12 képet!
  • Ha ez sem lenne elég ahhoz, hogy az Alfáddal kapcsolatos dolgokat dokumentáld, a blogban minden egyes bejegyzéshez négy-négy fotót tölthetsz majd fel, így megörökítheted az összes autóddal kapcsolatos történést.
  • Természetesen nem töröltük azokat a fotóidat, amelyek az új limitek miatt nem fértek ki. Ezeket július 1-ig elérheted az "Alfa Amore 2-es fotóim" menüpontban!

The show must go on

A fejlesztéssel nem állunk le, rövidesen elkészül az angol Alfa Amore is, amelyen végre külföldről is bárki beregisztrálhat majd hozzánk!
Az esetleges hibákat is javítjuk, ha ilyeneket találsz, azokat a szokásos módon a site fejlesztés topicban jelezd! Természetesen még nem minden funkció működik, ezek is napokon belül elérhetőek lesznek!

Reméljük elnyeri tetszéseteket az új Alfa Amore weboldal és még aktívabb tagok lesztek nálunk! Alfázz velünk továbbra is!

Kellenes Amorézést kíván az Alfa Amore Team!

Írta:
Alfa Amore