Autó adatlap

  • Típus:147 Distinctive
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2001
  • Színe:Rosso
  • Jellemzők:
    Jellemző,hogy mindenki szereti a családban és vita tárgyát képezi,ma ki mennyen vele? Nem bánnám ha lenne egy nagytestvére is.
  • Extrák:
    Fényszórómosós xenon pislogók.Fóliázva 3M-mel.Papucsok:17"O-rsós Z-oltán Superturismo.Tapadókorongok:DUNLOP SP9000 225/45. A gyári 15"-ön a téligumik vannak.Előjáték:a direktszűrő. Aktus:az 1.6aggregát. Az élvezet belülről kifelé halad. Az élményt:a lamdaszonda után lévő, tökéletesrehangolt,saválló,kipufogó rendszer /ZEUS/biztosítja. Nem hiányozhatnak,a nélkülözhetetlen,kihagyhatatlan lóerőnövelő,Amorés tuningmatricák sem.
    Váltókar:MOMO Combat EVO Crom.
    Napokon belül 30mm-es ültetésen esik át szegény pára.
    Felpolíroztattam,hogy jobban érvényesüljön a rosso.
    Egyéb extrák:tempomat,dupla digit klíma,6 lufi,dupla ülésfűtés stb. Gondoskodó tulaj.
    Folyt.köv.:amint igazítok rajta vmit.
  • Egyéb:
    Számomra teljesmértékben tuti a járgány. Megérem az emberek tudatába megváltoztatni azt az örökölt beidegződést,hogy az alfa megbízhatatlan autó. Szerencsére segítségemre vannak a (megbízhatónak beállított) agyonszervízelt deutche autók tömkelege. Nagyon vártam,hogy egy Alfa a kezeimközé kerüljön.Először egy 156 SW,ezüst színű,optikailag frissített,tökéletes állapotú,Alfaimádó srácé volt,de régi belsővel. A mostani,az akkori új belsőt képviselte.A tulaj csajszi,férje Stefáno vérbeli Talján ördög. Jellemzés a tulajról:pollenszűrő 3 éve nem volt kicserélve,a tempomat karjára azt mondta,hogy nem tudja mi az . Még szerencse olajat cseréltetett benne. 27600km volt a verdába,mikor megvettem. Garázsban tartott,mindig kézzel mosott volt. Összességébe jóljártam vele. Aztán jöttek a kisebb-nagyobb átalakítások.És még nincs vége! Soha rosszabb autót ennél!

Fotóalbum