Tagok >> denil1 >> 159 Ti Alfa Rosso 2.4Jtdm 210LE

159 Ti Alfa Rosso 2.4Jtdm 210LE - főkép

Blog

2021-08-17
Eladtam

Eladtam ezt a szemet gyönyörködtető brutálisan szép olasz ördögöt. Nehéz szívvel váltam meg tőle, még nehezebb volt nézni ahogy az autcában elhajtanak vele és ahogy a hátulját néztem még 6 év után is az volt bennem, hogy ez az autó mennyire szép. Nekem pl. szebb egy picivel mint a Giulia. Hog Tovább »

2019-09-19
Nincs ennél szebb autó!

Az olasz digók amikor megálmodták ezt az autót, akkor az egyik legszebbet vetették a rajzasztalra. Amikor pedig színt választottak, az pedig maga volt a lottó ötös. Ezzel a pirossal vadító. Mind tudjuk, hogy viszont olasz digó barátaink szeretnék félmunkát végezni, szóval amikor álmodnak akkor g Tovább »

2019-08-23
A rohadás állna bele

No..tényleg nem hiszem el. Nem az autóval van baj, de hihetetlen idegesítő. Nagyobb németországi nyaralásból jöttünk haza, már Budaörsön voltunk mikor megálltunk egy benzinkútnál, egyszer csak azt tapasztaltam, hogy alig tudtam tekerni a kormányt, teljesen elment a szervó. Ránéztem a műszerfalra, Tovább »

2019-08-15
Új első fékbetét és tárcsák

Ahhoz képest, hogy a nagy fékes Ti tárcsa van fenn (330mm) és nagy az autó súlya, azt kell mondanom, hogy teljesen jól bírta a terhelést a tárcsa és a betét. Teljesen normális és időszerű volt a cseréje és mivel nagyobb út előtt álltunk, így biztonságosabbnak éreztem ha a nyaralás előtt cseréltetem Tovább »

2019-05-31
Indul a nyár

Indul a nyár, ideje bekapcsolni a légkondit! Persze csak miután alaposan kitisztítattam. A szervízben kértem egy futóműállítást is, időszerű volt és amúgy jobban szeretem ha minden patika az autón. - Ózonos tisztítás - Futómállítás Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:159 Ti Alfa Rosso 2.4Jtdm 210LE
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2009
  • Színe:Rosso
  • Jellemzők:
    Ahogy mások mondták: egy guruló szobor. Nem vitatkozom :))
    Komolyra fordítva:

    2009-es Alfa Romeo 159 Ti sedan, Rosso színben, beige bőrrel,napfénytetővel, tempomattal, esőérzékelővel,19-es Ti felnikkel és ami igazán ritkaság a Ti-ben is: a műszerfal is teljesen bőrözött.

Fotóalbum