Blog >> rendelés

>> EgyébZsolesz_145 // Alfa 145 1.6 Boxer // 2015-09-02

Ma meg is jött a csomag GT-től. Az elfogadott regisztrációm után üdvözlött és jelentkezett is. Nagyon jó kis termékeket csinált, levelekre gyorsan válaszolt, segítőkész volt. Ritkán tapasztalok ennyire pozitív dolgokat. Csütörtökön mondta, hogy leadja elkészítésre az egyik terméket és pénteken írt is, hogy szombat reggel megy és feladja a postán. Ajándékot is kaptam. :) Ami tényleg jól is esett, amikor bontottam izgatottan a csomagom. Szóval nagy köszönet GT-nek és egy nagy-nagy ajánlás!!!

Rendeltem egy bögrét, kulcstartót, egy reg-es alfa matricát és egy nagyobb mintát a kocsi oldalára. Remélem ezen a hétvégén fel is kerül. Az biztos, hogy 2 emberes lesz a felrakás. Majd ha kész lesz, akkor csatolok róla egy képet.

>> Szervizmesa // Alfa 156 2.0 TS 16v Selespeed // 2011-08-05

Hétfőn már mennem kell munkába, addigra jó lett volna, ha négy egyforma kerék került volna az autómra (jelenleg egy téli van a B1-esen)

Egy nappal korábban az automax.hu internetes oldalán megrendeltem egy darab Hankook K110-es gumiabroncsot a szálszakadt helyett. Régebben is vásároltam már tőlük, személyesen. Mivel futárral is lehetett kérni, gondoltam legjobb, ha nem személyesen megyek el, nekem megér ennyi pénzt, hogy ne kelljen a dugóban araszolni érte. Meg is kaptam E-mailben a visszaigazolást, hogy hamarosan hívnak, és telefonon keresztül érvényesül a rendelés.

Rá egy napra,pénteken rákérdeztem, hogy mi a helyzet egyáltalán a megrendelésemmel?!

Mire közölte a cég alkalmazottja, hogy sajnos az a helyzet, hogy nincs nekik raktáron most ebből a gumiból, de választhatok másik mintájúból kettőt, vagy mégis, van egy mód, hogy az egy darab ilyen típusúhoz hozzájussak, csak azzal az a helyzet,hogy többe kerül, mert mástól kell megrendeljék!

Elmondtam, hogy azt én egyáltalán nem tartom korrekt megoldásnak, hogy azért, amiért rosszul működik az internetes rendelésük, én többet fizessek, ezért elállok a megrendeléstől.

Most itt vagyok péntek délután, és nincs gumi az autómon, csak mert megbíztam az Automax nevű kereskedésben :( Arra nem vették a fáradtságot, hogy visszahívjanak.

>> SzervizLongman // Alfa 155 GTA :)) // 2008-02-05

Ma megrendeltem a hengerfejtömítéseket, pollenszűrőt, üzemanyagszűrőt, olajszűrőt és 4db kerékcsapágyat, mert rettentően csörgöttek már..