Mutasd

>> Szerviz2017-12-31

Eltelt kicsivel több, mint kettő hónap, jelenleg 3600 Km van a kis olasz csodában.
3000 Km-es szerviz megvolt 2962 Km állásnál. Minden rendben volt, amit a fórumon már említettem, vagyis a motor alatti lemez csavarjait remélem már jól meghúzták.
Valaki korábban már említette, hogy az Alfa szervizekben a szervizesek hozzáállása az ügyfélhez inkább Fiatos, mint Alfához illő. Budaörsön voltam kint, ezt én is meg tudom erősíteni. Említettem, hogy egy két dolgot nézzenek át még rajta, erre a munkafelvevő kicsit csóválta a fejét, hogy ezt nem mondtam és vissza kellene vinni a kocsit... félig megoldották , a kiolvasás biztos sokáig tartott volna;), igaz az 1 órás látogatás 2,5 órára sikeredett (pedig csak egy elektronikai kiolvasást kértem, mert egyszer magától riasztott zárás után + a féknél hallottam valami hangot).... Az előző OFF autóim szervizével nem volt soha ilyen gond, pedig azok "hűvös" svédek :).
Remélem az Alfa szervizhálózata a jövőben kicsit fog változni. Tudom nehéz nekik, mert kicsik és nehéz lenne egy külön szervizrészt fenntartani, de én drukkolok nekik!

A tapasztalataim eddig is változatlanok. Tökéletes és hibátlan kis paripa. Várja a 2018-as évet teli tankkal és tisztán!

Egy dolgot vettem észre. Az ablak törlésénél a kettő szakasos törlési időintervallum ugyanaz:). Majd említem, ha viszem szervizre:).

(Költségeket nem írok, mert feleslegesnek tartom, de a szerviz ára hasonló, mint az előző autómnál.)

(Minden kedves Alfás társnak BUEK!)