Mutasd

>> Autóápolás2010-09-27

Hadat üzentem a bogaraknak,a fekete fékpornak a felnin és az autó oldalára ragadt beazonosíthatatlan ragacsos (talán béka,és egér mardványok:P) valaminek és vásároltam egy kis Karcher magasnyomású mosót a Metro-ban.
Mivel az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja,hogy az autóm csak akkor lesz igazán tiszta ha magam mosom-sztem-mindenképp megérte ez a kis befektetés:).
Így végre tényleg tiszta lesz a gép mosás után és nem kell egyenként vakargatni a bogarakat az elejéről:-))!

 
>> Esemény2010-06-27

Idén is Alfával voltunk nyaralni,ráadásul éppen az "őshazában",Olaszországban.
Kempingeztünk,így rengeteg csomagunk volt ,de a 159 csomagtartója mindent elnyelt.Igaz-a hátsó ülés kétharmada le volt döntve.
Ez volt az első hosszabb utunk a géppel,de nagyon szépen tette a dolgát az 1200 km-es út során:-))!
Csak így tovább!!!

 
>> Egyéb2010-06-27

Nem vagyok egy nagy matrica ragasztgató,de úgy gondolom,ennek a két matricának mindenképp helyet kell kapnia a gépen,akárcsak elődjén.
Így hát felkerült egy pár amórés kígyó,a hovatartozás jelzéseként,valamint a jellegzetes zöld,négylevelű lóherés matricák.

 
>> Tuning és extra2010-06-05

Mivel a gyári 17-es felniken újszerű téli gumik voltak mikor hozzám került a gép,így beszereztem négy felnit és nyári gumikat.Szerencsére ismét sikerült nagyon jó áron vásárolni MOMO Ten-s 8x18-as felniket.A 156-on is ilyen márkájú felnik voltak és nagyon meg voltam velük elégedve.Négy szezon után is kifogástalanul futottak,egyiket sem kellett egyszer sem meggörgőzni.Ami a magyar útviszonyokat ismerve nem kis teljesítmény:S!Tehát nagyon örültem,hogy a Snowfox-ban baromi jó áron hozzá jutottam ezekhez a kerekekhez.Gumiból nem vettem drágát,mert úgy gondolom,annyival nem jobbak a márkás gumik,mint amennyivel többe kerülnek.Persze ezzel biztosan sokan vitatkoznának:-O!Na mind1!Szóval Rotalla gumik kerültek a felnikre,ami kb. egy harmada áron volt mint egy Michelin:P.A méret 225/45 ZR18.Azért is mertem megvenni ezeket,mert bátyám már ment két szezont ilyen gumikkal és semmi féle negatív tapasztalata nem volt velük.Meg olvastam róla pár tesztet is a neten és egészen pozitív dolgokat írtak róla.Tehát az ár-érték arány mindenképp jó:))!
A szerelést is a Snowfox-ban csinálták.Már meg is voltak az első próbakörök."Zötyögősebb" lett a paripa,viszont még az eddigieknél is stabilabban áll az úton.A gumik is szép csendben futnak.Esőben még nem próbáltam,de majd arról is beszámolok.
(elnézést a telefonos képekért:S)