Mutasd

>> Esemény2016-09-05

2016.09.04.-én megrendezésre került a Gyöngyös XI. Alfa Találkozó, mely igazán nagyon jó hangulatban telt, azt hiszem nyugodt szívvel állíthatom, hogy mindenki számára még úgy is, hogy egyik autónk tréleren távozott.
Már az elején látszott, hogy nem piskóta a felhozatal, ill. a létszám. Mi reggel 8-as indulás után Csongiékat felvettük az Örsön és naaagy léptekkel elindultunk Gyöngyös irányába a 3-as úton. Sanyáékkal (Coyote), Kauékkal és még pár cartárssal Hatvan elején találkoztunk és onnan kis convoyban haladtunk tovább, a meghirdetett gyöngyösi Tesco parkolóba. Szépen felsorakoztunk és egyre csak dagadt a létszám, míg már tömeggé érett. ;) Páran még elszaladtak a szomszédos benzinkútra autót mosatni, de volt idejük, mert kis változás esett a programban, így csak délben indultunk a tali valóságos helyszínére, a Kaland Parkba. Az oda út kissé hosszúnak tűnt, hisz egy végeláthatatlan kígyózó sorba tömörült Alfás bandát kellett felvezetni a szervezőknek élen Jorjie cartárssal. Fent már vártak minket, így zavartalanul foglalhattuk el a részünkre megnyitott felső placcot. Csodásan felsorakoztak a macchinák és indult a buli. Megszálltuk a Park eszközeit, épületeit, területét, gyakorlatilag birtokba vettük vasárnap délutánra, természetesen Alfásokhoz méltón, mindezt kulturált keretek közt. Történt egy kis malőr az ebéddel, így az sajnos elmaradt, hogy a fedett részen egy nagy közös asztal körül üljünk tort, de igyekeztük pótolni a büfések örömére, mely a miénk nem igazán volt, de hát ízlések és pofonok... Rengeteg beszélgetés, eszmecsere, egyeztetés, megbeszélés, terv született, majd az idő teltével egy örömteli találkozó élményével köszöntünk el egymástól és indultunk haza. Mi a jövetelünkhöz képest megcsappant konvoyban haladtunk, menet közben megállva Dzsorzsinál az általa ígért '46 hátsóajtó kárpitért és egy kis plusz dumcsipartiért... Végül csak el kellett tőlük is indulnunk. Sanyáékkal a reggeli talink helyszínéig még együtt csapattuk, majd Ők balra el... Csongiék kicsit HÉVezni akartak Gödöllőtől, de azért bevittem Őket a Népstadionig, hogy inkább csak metrózzanak... Végül mi is szerencsésen hazaértünk úgy fél kilenc körül. A család már szinte alvajáróként ért be a házba, de nekem még meg kellett néznem az F1 Monza futam ismétlését, hogy ne idegeskedjek emiatt még álmomban se... ;)
Mindent összefoglalva egy remek nap volt! Jövőre ugyan itt! Köszönjük szépen a szervezőknek a rendezvényt és a cartársaknak a jó társaságot! :)