pityke - főkép

jelentem BYK-fickébe müködik a klima : )))))

 

BYK-ficke 2 hete klimásnál van,remélem összejön és müködni fog.a héten kiderül..

 

új autorádio került BYKfickébe: Kenwood KDC-6047U

jól szól : ))

 

ma lemostam BYKficet és kedvem támadt utánna fényképezgetni : )

 
>> Tuning és extraAlfa Alfetta 2.0 Lusso aria condizionata // 2010-06-05

155 ösömröl maradt felniket ráprobáltam az alfettára és nem állnak rosszul rajt igy egy darabig rajthagyom,szerintetek milyen? : )

 
>> SzervizAlfa Alfetta 1.6 // 2010-06-05

még alfacity elött kapott a kicsike egy fakormányt és az olajat is lecseréltem.km-t nem sokat ment hanem már 2 éve benne volt az olaj.szüröt nem cseréltem.

 
>> EseményAlfa Alfetta 1.6 // 2010-05-31

egy jo ismernösnek köszönhetöen lett rendszám a gépre igy 2008 után ujra ezzel tudtam menni alfacity-re.2 év alatt 300 km-t ment a kicsike igy odafelé befogott a hátso fék de szerencsére odaértünk nem volt komolyabb gond.nagyon jol éreztem magam,sok ismerössel találkoztam,sok szép alfát,fiatot,maserátit láttam.a giulietta show nagyon tetszett szinvonalas szivhez szoló volt.az ujdonság nagyon szép lett bár a többséggel ellentétben nekem az eleje jobban tetszik a hátulja egy kicsit átlagos.a belseje nagyon szépre sikeredett.este felé megjött a tesom is a haverjával együtt néztük a koncertet.ekkor már sokan elmentek ez nem tetszett annyira.azt hittem este nagy buli lesz....
közben az autokat is fotozgattuk a domboldalon.teddy nagyon rendes volt és beállt mellénk a juliskával igy nagyon ütős képek születtek.
aztán mentünk felállitani a sátrakat és este jo hangulatban beeszélgettünk,sőt uj tagokat is megismertem.éjjel az erödbe is betévedt a csapat a mai napig nem tudom hogy találtunk ki onnan de szrencsére kijutottunk és nem felejtjük el egyhamar a turát : )))
másnap reggel kicsit másnaposan éhesen fájo nyakkal indultam haza zotya és reaperrel konvojozva takácsi-ig onnan pedig egyedül szombathelyre.

köszönet a szervezöknek ezért a fantasztikus taliért : )

 
>> EgyébAlfa Alfetta 1.6 // 2010-05-09

őt is megjárattam hamár lett végre rendszám : ))

 
>> EseményAlfa Alfetta 2.0 // 2010-05-09

kaptam mára egy ismeröstöl P-s rendszámot és végre meghajtottam a kicsikét : )))

 

elöször is köszönöm a szervezöknek ezt a tuti találkozot,nagyon jol éreztük magunkat,bár egy kicsit hideg volt,de arrol ök nem tehetnek.Legalább esö nem esett szerencsére.Sok szép auto volt idén is.sokan voltak a nyugati bandábol,igy jokat beszélgettünk. összefoglalva nem bántam meg hogy idén is elmentem...