Mutasd

>> Szerviz2007-09-11

Na eddig bírta a gyári hűtő meg az előtétek, ja és az 1 éves termosztát. Az egész hazafele a horvát autópályán kezdődöt, még jó hogy haza hozot minket köszike.

>> Szerviz2007-09-07

A hátsó után most következik az első futómű, ami egy kissé macerásabb meló. A jobb oldalon el volt törve a rugó legalsó része amiről nem is tudtam, ez egy jó meglepi volt. De a lényeg az hogy a verda futőműve 100%-os lesz. Az eleje kapott :2db.belső kormányösszekötő rudat
2db.külső gombfejet
2db.stabilizátor kart
6db.alsó lengőkar szilentet
4db.felső lengőkar szilentet
4db.porvédőt
a lengéscsillapítók fel lettek újítva + kaptak új porvédőt és ütközőt
az alsó és a felső lengőkar gömbfejek szintén fel lettek újítva
ja és egy új rugó.

>> Szerviz2007-08-25

Ma nekifogtam felújítani a hátsó futóművet, mert már nagyon ráfért.
Tehát kapott : 6db. lengő kart
2db. stabilizátor kart
4db. szilentet
a lengéscsilapítók fel lettek újítva + kaptak új porvédőt és ütközőt, és a kerék csapágyakban ki lett cserélve a kenőanyag
Az elejét ugyan ez a sors várja.

>> Egyéb2007-08-08

Szerintem egypáran megnézik a neten hogy mi is az a Alfaamore

>> Tuning és extra2007-07-05

Ma nekiálltam beszerelni az első fényszórókat. A lökős leszerelése nem is volt olyan bonyolult, pár csavar és len is volt de hozzá kell tennem nagy segétségemre volt a műhelyben lévő autó emelő.

>> Tuning és extra2007-06-30

Úgy döntöttem veszek egy pár tuning dolgot (első fényszórók, hátsó lámpák , irányjelzők) az Alfámra, mert szerintem megérdemli és nem utolsó sorban jobban fog kinézni.Ma felraktam a hátsó lámpákat és az oldalsó irányjelzőket.Szerintem nagyon jó lett, de akkor lesz az igazi ha majd felkerülnek az elsó fényszórók.

>> Egyéb2007-06-02

Ma voltunk az Alfa Amore horgászversenyen Kisbéren, ahol személyesen is megismerkedtünk többek között Lauszal, Georgeal, Alfival, Robertel, Ronnieval és Tom12-vel. Ugyan mi nem fogtunk egy halat sem, de ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat .