33 SW TD - főkép

Blog

2011-07-28
Elment

Elvitték. Kiskunfélegyházára került egy másik 33 mellé. Remélem jó kezekbe került. Tovább »

2011-07-20
Hátsó rendszámtábla a helyén

Eddig a hátsó szélvédő adott neki otthont, az ablaktörlőmotor mögé dugva. Tette mindezt azért, mert a rendszámtáblatartó keret magassága meghaladja a részére kialakított hely magasságát. Amíg az előző tulaj által felszerelt csodálatos krómozott keretben feszített, mindez fel sem tűnt, ám amikor Amor Tovább »

2011-06-17
Izzítás OK.

Kicseréltettem a szakszerűtlenül beszerelt nem belevaló izzítórelét. Az elektromosanszerelő fiatalember szívott vele egy keveset. Előásott a fiókja legaljáról, egy még általa talán sosem használt korabeli irodalmat, és az abban foglalt útmutatások alapján kibogozta az elektromos káoszt. Az áldásos t Tovább »

2011-04-10
KÖZLEKEDÜNK!

Véget ért a téli álom. Kicseréltem az első fékeket. Felkerültek az új féktárcsák, betétek, kapott új légtelenítő csavarokat, a munkahenger karmantyúk és porvédők is cserélve lettek. Az üzemanyag szivattyú és a motorolaj leeresztő csavar alól csöpögött az olaj, az üzemanyagszivattyú alatt kicseréltem Tovább »

2011-02-07
Hosszas köszörülés után indulás

Ma megint indult. Persze ez nem volt ilyen egyszerű, mivel a múltkori üzemanyag hiánynak köszönhetően levegős lett az üzemanyag rendszer. Bikázás, köszörülés, indulás. Viszont az izzítás újfent rakoncátlankodik. A napokban tartok egy állapot felmérést, bevásárolom a szükséges alkatrészeket, 4 gumit Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum