Mutasd

>> Szerviz2013-01-08

Tavaly decemberben elvittem a kipufogót meghegesztetni, mert zörgött, meg elszakadtak a tartógumik. A rángatástól és ütögetéstől kiderült, hogy a katalizátor csörög-zörög, a flexibilis csőnél kifúj.
Tegnap megjött az új katalizátor és a flexibilis cső, ma beszereltettem. Jó lett, nem érezni, mint ha lefojtaná valami.
Viszont akkora rezonancia van az utastérben bizonyos fordulatnál, hogy komolyan zavaró.

Km: 214.200

>> Autóápolás2012-12-20

Ma elvittem az autót lemosatni az EZWash-hoz. A prémium szolgáltatást választottam, a külső-belsőt, mert megérdemli. Gyakorlatilag úgy néz ki az autó, mintha új lenne.
Itt olvasható, hogy mik tartoznak bele a szolgáltatásba.
Fél óra volt az egész.

>> Esemény2012-12-06

Délutánra behalt a riasztó. Bezár, aztán vinnyog. Néha kinyitja az ajtót bezárás után közvetlenül. Éljen!
Másnap reggel kiderült a probléma oka... nem volt bezárva rendesen a csomagtartó...

>> Szerviz2012-12-06

Kicseréltem a megrepedt nem tudom milyen nevű csövet. A felső részén egy kisebb repedés volt látható, de kiszedve látszott, hogy alul egy sokkal nagyobb részen van szétszakadva. Nem is nagyon akart menni. Most jó.
Észrevettem, hogy megkajálta szinte az összes olajat, pedig nemrég volt szelepfedél tömítés csere is.

>> Szerviz2012-12-06

Nyári le, téli fel.

 
>> Szerviz2012-10-24

Kanyarban kerregett, a féltengely csuklóra gyanakodtam. Kicseréltettem.
Kanyarban kerreg.

 
>> Szerviz2012-10-16

Ma ki lett cserélve a vezérműszíj, vezetők, görgők, vízpumpa, balansz szíj, hosszbordás szíj. Az alkatrészeket és a várakozás idejére a jó társaságot Erhard biztosította. :)

km.: 211.403

>> Szerviz2012-09-18

Elrepedt.

 
>> Szerviz2012-06-19

Tegnap jól indult a reggel; amíg kiálltam az udvarból, éreztem, hogy valamiért nem megy az autó. Kiszálltam megnézni, hogy mi a helyzet, hát a jobb hátsó tök lapos. És baromira kellett volna az autó, de így kényszerpihenőn volt egy napig. Délután leszenvedtem a kereket, nem volt egyszerű kézzel kilazítani a légkulcs által meghúzott csavarokat, de olyan 1 órás erőlködés után lejött a kerék, majd egy százas szöget húztam ki belőle. egy ideje benne lehetett, mert a szög feje szépen el volt kopva.
Ma reggel a gumisnál indítottam, javítás, és már mentünk is.

 
>> Autóápolás2012-06-16

Tegnap előtt észrevettem, hogy a klímakonzol bal szélső tekerője nem világít. Ma szétszedtem, és mivel tudtam, hogy nem nagyon lehet kapni ilyen foglalatos izzót, így beforrasztottam egyet. Valószínű, hogy lesz még egy köröm az egésszel, mert ahogy néztem, nem olyan erősen világít, mint a többi. Ideiglenesen jó lesz, amíg nem találok hozzávaló izzót.
És, ha már a fél délelőttöt rászántam, úgy döntöttem, hogy a fél délutánt is rászánom, így lemostam, kitakarítottam és lewaxoltam.