Mutasd

>> Szerviz2018-02-08

Cserélve a termosztát és a hűtővíz is mert már trutyis volt!
Az alsó kuplungmunkahenger is cserélve lett,végre ...minden fasza!

 
>> Tuning és extra2018-02-08

Mindkét ülésfűtéskapcsolóm rossz volt!Már majdnem újat rendeltem, mikor egy alfás barátom mondta hogy ugyanazon az áron odaadja a kapcsolókat ülésekkel!Ugyhogy lett egy szett bézs plüss ülésszettem!Nincs kiülve,kiszakadva,kikopva,kiégetve....hibátlan,és deréktámaszt leszámítva full elektromos!Örülök neki,bár nem tudom még hogy mi lesz a sorsa....hibernálom!

 
>> Szerviz2017-12-11

Februárban lett cserélve, eddig bírta, a pedál beesett...gari még van rajta ugyhogy csere egy másik újra!kicsit bosszant mert négy napig hanyagolnom kellett az autót, de a lényeg hogy újra tudok váltani!!!!

 
>> Szerviz2017-10-06

Megtörtént az olajcsere(selenia) minden szűrővel!
A külső féltengelyek is cserélve lettek mindkét oldalon.
Km: 282200

 
>> Autóápolás2017-08-12

Utoljára márciusban ápoltam le ugyhogy nagyon ideje volt már....ismét az autoglym-es cuccokkat használtam!Még mindig gyönyörű ez a Momo vaj bőr,imádom!Két napig most pihizik az autó hogy a bőrnek legyen ideje beszívni az ápolót!Következő ápolás ősszel!

>> Tuning és extra2017-08-06

Vettem egy szürke kalaptartót árnyékoló rolóval, mivel az enyémben nincs gyárilag!Viszont nekem bézs szinű a belsőm ezért át kellett gondolnom mit csináljak.....vagy lefújatom a szürke kalaptartót,vagy átrakom a rolót az enyémbe!
...Megnéztem hogy van beapplikálva a roló a kalaptartóba és ugy döntöttem átrakom!Csak ki kellett vágnom a helyét,kellett egy jó egykomponensű ragasztó,jó kézügyesség és olyan lett mint a gyári!!!lassan minden olyan extra benne van amit elgondoltam,talán még egy automatikusan behajtható tükör kell, na meg persze a zender kitet is fel kéne már tenni!
Ja, a pótkereket elcseréltem olyanra mint amilyen a nyári szettem, a legszebb 166 gyári felnire...számomra;)!

 
>> Szerviz2017-05-11

Ma megejtettük a futóműbeállítást, a hátuljában volt egy kis baj az összetartással, de most már feszes mint állat!

 
>> Tuning és extra2017-05-04

Nemrég eladtam a sokküllős felnigarnitúrát, mert szerettem volna ugyanazt a gyári alut mint az ezüst nagyvadamon volt anno,a legszebbet!És Smith cartárs jóvoltából a nero dögön is ez pompázik már!Imádom...
Grazie Mille!

 
>> Szerviz2017-04-22

Már a telet is nehezen viselte,a héten pedig totál elhalálozott.
Csere vadi új 100ah-ra.Azóta ismét pöcc-röff!

 
>> Autóápolás2017-03-15

Ismét leápoltam a bűrkét....15 éves,de gyönyörű,imádom!!!!