Mutasd

>> Tuning és extra2018-12-07

Sikerült szert tenni egy manapság szinte beszerezhetetlen gyári fa váltógombra!

 
>> Tuning és extra2018-12-07

Csináltattam egy szett gumiszőnyeget a téli latyak ellen!Szép munka,méretpontos...

 
>> Autóápolás2018-10-28

Ismét leápoltam a bőrt....és az egész belteret kitakaritottam!

>> Szerviz2018-10-07

Lengyelből megérkezett a hátsó motortartó bak...ugye egy egri szerelő mondta hogy az döglött be, ezért rángat indításkor!
Egy belső hang folytán szóltam Accus Főhangyának!Szakértette és kiderült hogy nem a hátsó,hanem a felső motortartó bak fáradt el(hamarosan cseréljük is)!...köszi,puszira vettem egy alkatrészt!...Miért nem tud minden autószerelő ilyen alapos lenni mint a Főhangya?
Egy ideje kehesen indult a bella hidegen és melegen egyaránt...sokáig tekert mire elkapta....mintha porlasztó baja lenne!Megnéztük és kipucoltuk a map szenzort,ráfért!Visszaraktuk és azóta újra szépen indul...sőt,sokkal szebb az alapjárat...sőt,sokkal jobban megy...sőt,nem kormol!!!Öröm és boldogság!
Megvolt még az olajcsere minden szűrővel is!Km: 290200

 
>> Szerviz2018-07-07

Mióta megvan a nero dög nem cseréltettem hosszbordásszíjat...valahogy elfelejtettem,de a lényeg hogy most új Gates ment bele!Eddig se nyifogott semmi a vezérlés felől,csere után is maradt a kuss!
Az első felső lengőkarokat is cseréltettem,viszont most derült ki hogy az alsók is haldoklanak...következő project a futóműbeállítassal és hátsó motortartó bak cseréjével mert megadta magát!ugyanis indításkor kicsit(vagy nem is kicsit) beremeg a kasztni...menet közben szinte semmit nem érzek ebből,és leállításnál sem!Szóval megnézettem és kiderült hogy ezért...itthon nincs,lengyelből tudok csak rendelni!
Meg vettem végre valahára egy eredeti zender hátsó szárnyat a csomagtartóra,de ez nem minden....ugyanis egy 166 specifikus ragazzon végdobot is vettem!!!Mintha karácsony lenne... felrakásuk hamarosan!!!!

>> Autóápolás2018-05-21

Leápoltam a bűrkét,szokásos autoglymes cuccokkal...tisztítás és ápolás!Most egy napig pihen hogy az ápolót beszívja majd száraz ruhával áttörlöm hogy ne csillogjon!!
16 éves bézs momo bőr....no comment!

>> Szerviz2018-05-11

Kicentíroztattam mind a négy kereket..hibátlan futásúak!
Kaptak szinte vadi új gumikat is!

 
>> Tuning és extra2018-05-06

Eljött az idő hogy felújítassam a kormányt.
Perforált bőrt kapott, a fa pedig vissza lett csiszolva,újrapácolva majd újralakkozva! A multigombok pedig ragacstalanítva!Majd még leápolom a bőrt autoglymes cuccal.
Meseszép lett...!

>> Tuning és extra2018-04-14

Sikerült szert tennem egy svájcból származó gyári 18-as szettre!Vannak rajta kisebb padkanyomok,de nem vészes....ettől eltekintve olyan mintha tegnap fényezték volna!
Mióta vadásztam már ezekre...a neronak qurva jól áll!

>> Tuning és extra2018-02-09

Mind a 4 ajtó kilépőfénye kapott led izzót,plusz a rendszám megvilágítása is!