Mutasd

>> Tuning és extra2011-03-01

A régi hátsódob már az utolsókat rúgta, olyan volt már mint a szita tele foltokkal, így muszáj volt lecserélni. Helyére egy teljesen rozsdamentes 2 kamrás dob került, aminek van egy plussz kivezetése. Először nem akartam megcsinálni duplára a kipufogót. Nem bíztam benne, hogy ugyanúgy fog füstölni mind két oldal. De tettem egy próbát és 90%-ig egyszerre füstöl mind két oldal és egyformán is szólnak. Neki álltam keresgélni a satupad alatt, még szerencse, hogy régebben kaptam rengeteg 50es rozsdamentes csövet és íveket. Így ezeket felhasználva rozsdamentes lett az egész hátsó traktus.
Marklar küldött egy törött lökhárítóból származó kipufogó kivágást és azt bele hegesztettem az enyémbe. A beállítással kínlódtam egy darabig mire mind két vég egyformán állt. Aztán következett a fényezés.

Ha már lent volt a lökös körbenéztem a hátsó részt tüzetesen. A nyári lakatolás jól sikerült rozsdának nyoma sincs sehol sem, pedig minden nap megyek az autóval és mostanában azért volt sós víz az úton rendesen.