Mutasd

>> Egyéb2011-02-12

Születésnapomra barátnőmtől kaptam 2 krómozott rendszámtábla-keretet,amit fel is raktam a gépre.

 
>> Egyéb2011-01-03

Megérkezett a Registered Alfa Driver matricám,amit egyből fel is ragasztottam a bal hátsó ablakomra.
Köszönet GT!

 
>> Szerviz2010-12-29

Sikerült vétel előtt kimentenem az Astrából a mélyládámat és az erősítemet,de sajnos az ezekhez szükséges kábeleket nem.Tehát ezeket kellett megvennem.Úgy gondoltam a szaki árát megspórolom,és megpróbálkozom a berakással én.Ez sikerült is kb. 8óra melóval (meg kellett találnom a helyes utat az aksitól a csomagtartóig-az erősítőhöz-a gond csak ezzel volt :-)))))).Most már könnyen menne,sokkal gyorsabban is.

 
>> Szerviz2010-12-29

Alapból nagyon jó hangja és pörgős motorja van az Alfának.Mióta megvettem az volt a vágyam,hogy kerüljön bele egy direktszűrő.Ez meg is történt.
FASZA LETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
>> Szerviz2010-12-28

Az első "nagyobb" beruházásom az egy termosztát volt,mivel akármennyit is mentem a kocsival nem akart normálisan felmelegedni.A gyári adatok szerint az üzemi hőmérséklet olyan 80 fok körül van.Nekem jóval 60 fok alatt volt folyamatosan.Ezzel nem akartam játszani,úgyhogy gyorsan el is vittem szerelőhöz.

 
>> Szerviz2010-12-16

Vétel után nem kellett vezérlést és olajat cserélnem.Hála a szervízkönyvnek,ami mindvégig vezetve volt a vételig.Ezzel megspóroltam egy csomó pénzt,így jutott egy-két apróságra.
De ezekről később.....