159 SW 1.9 JTDM - főkép

Blog

2013-06-22
Autószőnyeg

Új garnitúra autószőnyeget kapott a vas melyet INNEN rendeltem. A vastagabb plüss anyaggal,fehér szegéllyel és típusjelzéssel elég jól néz ki. Tovább »

2013-06-05
Új MAP szenzor

Mivel a régi szenzor kis műanyag pöcke hiányzott az érzékelő mellől,így egy Cartárs Adok-Veszek rovatban meghirdetett új Bosch MAP szenzorát jutányos áron megvettem és kicseréltem a hiányos darabot. Tovább »

2013-05-07
Új nyári garnitúra

18-as patkó mintás gyári alufelnik kerültek a vasra. Magát a garnitúrát egy itteni hirdetésben találtam és az ebayes árakhoz képest potom pénzért kínálták. 2db-ot fényeztetni kellett,mert voltak számomra zavaró hibák rajta. A megfelelő gumi kiválasztása nehezebb dió volt,ugyanis horror árban v Tovább »

2013-05-07
Féknyereg csere

Kis naívan egy szép napon kitaláltam,hogy milyen jól is nézne ki a vason a gyári Alfa feliratos kis brembo nyereg és ha már lúd legyen kövér hátra is keressünk hozzá nagyobb nyerget. El is kezdtem keresni a megfelelő alkatrészeket. Pár nap múlva találtam is jó állapotú alkatrészeket.(féktárcsa, b Tovább »

2013-04-19
Mini service

Féknyereg cserével együtt pár dolgot még gyorsban megcsináltak nekem. Olaj(CASTROL),olajszűrő,akkumulátor(ZAP),Generátor szíj(Dayco) Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum