Mutasd

>> Egyéb2017-06-30

Sajnos fényszórókat kellett cserélnem, mert a jobb oldali fényszóróban elrobbant a tompított izzó. Tele lett apró üvegszilánkal, meg a búrát is behomályosította. A bal oldalon nem volt semmi baja, azt azért cseréltem, hogy ne üssön el a jobb oldalitól.
Bal oldalon kapott egy bontott állító motort is, mert az is tönkrement már régebben. Letekerte teljesen a fényszórót.

 
>> Szerviz2017-06-24

Pontosan egy évvel ezelőtti kicserélt hátsó kipufogódob tartó gumikból az egyik meg is adta magát. Nem bírta sokáig. Úgy nézett ki, mintha már ezer éves lenne, annyira szét volt repedezve.

 
>> Egyéb2017-06-24

Biztos ami biztos alapon vettem egy porraloltót a kocsiba. Bár ne legyen rá szükség. Anyós ülés alá raktam be, tépőzár segítségével. Nagyon jól rögzíti, simán ki lehet szedni gyorsan vész esetén is kéznél van.

 
>> Szerviz2017-06-23

Olaj, olajszűrő, levegő szűrő, üzemanyag szűrő, pollen szűrő csere.

232166km

 
>> Tuning és extra2017-06-15

E-bayen találtam egész jó áron cápa uszony antennát, ami nem gagyi hatású és nem csak dísz antenna. Igaz VW-be való így a csatlakozó nem passzolt, de a gyáriról levágtam és átforrasztottam erre.

 
>> Tuning és extra2017-06-15

Megérkezett a Plasti dip festék, ezért nekiálltam ismét a belső festésnek. Így már teljes a kép.

 
>> Tuning és extra2017-06-01

Belső tér optimalizálása egy kis festegetéssel, ami a tetőkekárpit "A" oszlop és egyéb kiegészítők festése feketére. Összesen 10 doboz textilfesték kellett, a tetőkekárpit nem egy barátságos anyagból készült.
Textilfestéket használtam, a műanyag alkatrészek pedig Plasti dippel lettek fújva.
A "B-C" oszlop borítások kimaradtak, az következő alkalom lesz, mert elfogyott a Plasti dip ami volt itthon.

 
>> Tuning és extra2017-05-31

Újra csináltam a szélvédőre a trikolor csíkot, mert az előző már kicsit meg volt fakulva, meg egy helyen kezdett felhójagosodni.

 
>> Tuning és extra2017-05-23

Az előző fém intercooler csövezés nem igazán nyert, mert a fém cső nem volt peremezve és nagyon sokszor szétlőte a cooler után. Ez már kezdett nagyon idegesítő lenni, ezért újra építettem az egészet. Import tuningról rendeltem meg az alapanyagokat ismét. 2db 20 cm-es 57mm átmérőjű alumínium peremezett csövet, és 3db 45fokos 57mm-es kék színű szilikon csövet. TurboWorks minden. Bilincsem volt itthon hozzá.

 
>> Tuning és extra2017-05-22

Végre volt időm a tavaly lefestett féknyergeket újra lefesteni, csak most sárga színűre, hogy jobban passzoljon a felnikupakhoz. Foliatec két komponensű festéket használtam, nagyon jó kis cucc.